Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… AK PARTİ TOROSLAR İLÇE BAŞKANI ONUR ÜNLÜ KONGREDE ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

admin | 11 Aralık 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti’de 7. Olağan Kongre süreci devam ederken, revizyon iddialarının henüz netlik kazanmadığı Mersin’de flaş gelişme yaşandı. 6 yıldır Toroslar İlçe Başkanlığı görevini yürüten Onur Ünlü, 7. Olağan Kongrede aday olmayacağını açıkladı.

AK Parti Mersin’de akşam saatlerinde önemli gelişme yaşandı. 7. Olağan Kongre’ye hazırlanan AK Parti’de 6 yıldır Toroslar İlçe Başkanı olarak görev yapan Onur Ünlü’nün aday olmayacağı bildirildi.

AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü, kongrede aday olmayacağını sosyal medya üzerinden kendisi açıkladı. Başkan Ünlü, “10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi, 7 Haziran genel seçimleri, 1 Kasım genel seçimleri, 16 Nisan referandumu, 24 Haziran genel seçimleri ve 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkmış bir teşkilatın başında olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak amacıyla gerçekleşecek olan 7. olağan kongrede yeni arkadaşlarında önünü açmak amacıyla aday olmayacağımı ifade ediyor, kongreye kadar görevimin başında olup kongrede aday olmayacağımı ifade etmek istiyorum. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin, durmak yok yola devam, yolumuz açık, kutlu davamız daim olsun” diyerek kamuoyuna aday olmadığını açıkladı.

MERSİN’DE REVİZYON HALA NETLİK KAZANMADI

Türkiye genelinde kongre öncesi revizyon çalışmalarını yürüten ve bazı illerde yenilenme gerekçesiyle il ve ilçe başkanlarının istifasını alan Ak Parti Genel Merkezi’nin Mersin için henüz ne karar verdiği netlik kazanmadı.

ÜNLÜ SANSASYONEL’E KONUŞTU: “İSTİFA ETMEDİM, GÖREVİMİN BAŞINDAYIM, KONGREDE ADAY DEĞİLİM!”

Sansasyonel Haber İmtiyaz Sahibi Derviş Sönmez, Ünlü’nün aday olmamasının bu revizyonla ilgili olduğu iddialarının doğru olup, olmadığını Başkan Ünlü’ye sordu.

Aday olmamasının revizyonla ilgili olmadığını kaydeden Ünlü, “Ben kendi isteğimle aday olmadığımı açıkladım. 6 yıldır bu görevi yürütüyorum. Bu kongrede partili arkadaşlarımızın önünü açmak için de aday olmadığımı beyan ettim. Kongreye kadar İlçe Başkanlığım devam ediyor. Bir istifa söz konusu değil. Cuma günü delege seçimlerimiz var, ben yine partimin başında teşkilatımı gururla Kongreye götüreceğim” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle