Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… AK PARTİ MERSİN’DE İLÇE KONGRELERİ NETLEŞTİ

admin | 24 Kasım 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin ilçe kongrelerinin 9 Aralık’ta devam edeceğini ifade eden AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erhan Çontar, “09 Aralık’ta Anamur ve Aydıncık İlçe Başkanlıklarımızla Kongre sürecimiz devam edecektir. Yapılacak olan kongrelerimizi, partimize ve davamıza yakışır bir şekilde Demokrasi Şöleninde gerçekleştireceğiz” dedi.

İlçe kongrelerinın birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşeceğini vurgulayan AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erhan Çontar, “Genel Merkezimizle istişareler sonucunda Bozyazı İlçe Başkanlığımıza Sayın Kerim Ataş, Çamlıyayla İlçe Başkanlığımıza Sayın Mehmet Ali Yetiş ve Mut İlçe Başkanlığımıza Sayın Celal Kasap atanmıştır. Mersinimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. Görev süreleri içerisinde tüm ilçe başkanlarımızın fedakar ve özverili çalışmalar yaptığına şahit olduk. Bu bir bayrak yarışıdır. Kongreler sonrasında kim başkan olursa olsun AK Parti ile bu davaya hizmet edeceklerinden şüphemiz yok. Birlik ve beraberliğimiz dava arkadaşlığımız ilk günki aşkla devam edecektir. Şimdiye kadar fedakarca partimize ve davamıza hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımıza partimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

“HEP BİRLİKTE KONGRELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

 

9 Aralık’ta Demokrasi şöleninde gerçekleşecek olan kongrelere tüm Mersinlileri davet eden Teşkilat Başkanı Çontar, “Mersin İl Teşkilatı Olarak İlçe Kongrelerimiz 09 Aralık’ta devam edecektir. Takvimimiz 09 Aralık’ta Anamur ve Aydıncık İlçe Başkanlığımız ile başlayacak sonrasında 10 Aralık’ta Akdeniz ve Gülnar İlçe Başkanlıklarımızın, 22 Aralık’ta Çamlıyayla İlçe Başkanlığımızın, 23 Aralık’ta Erdemli ve Mezitli İlçe Başkanlıklarımızın, son olarak 24 Aralık’ta Mut ve Bozyazı İlçe Başkanlıklarımızın kongreleri yapılarak İlçe Kongrelerimizi sonlandıracağız inşallah. Tüm Mersinli hemşerilerimize sesleniyorum buyurun gelin hep birlikte kongrelerimizi Demokrasi Şöleninde gerçekleştirelim. Bu bağlamda kongrelerimizin şimdiden Mersinimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle