Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… AK PARTİ GÜLNAR İLÇE KONGRESİ ERTELENDİ

admin | 06 Aralık 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Gülnar İlçe Kongresi öncesinde 2 isim başkanlık için adaylığını açıklamıştı. Genel Merkez tek aday istedi, iki aday da çekilmeyeceğini açıkladı. Bu gelişmenin üzerine ilçe kongresi ileri bir tarihe ertelendi.

AK Parti Gülnar İlçe Teşkilatı’nın 10 Aralık’ta gerçekleşmesi gereken kongresinin ertelendiği bildirildi. Kongre öncesinde adaylıklarını açıklayan mevcut İlçe Başkanı Fatih Çamlık ve mevcut Kadın Kolları Başkanı Huriye Özer, ilçe başkanlığı için çalışmalarını kıyasıya sürdürüyordu.

 

Ak Parti kulislerinde Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Koordinatör Milletvekili İsmail Bilen ve Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu başkan yardımcısı Ahmet Koca’nın mevcut başkan Fatih Çamlık’la yola devam etmesi yönünde görüş bildirdiği iddia ediliyordu. Tüm görüşmelere rağmen diğer aday Huriye Özer adaylıktan çekilmeyince, Genel Merkez 2 adayla kongre yapılmasını uygun bulmadı ve kongrenin ileri bir tarihe ertelendiği kaydedildi.

 

Adaylığını açıkladığı günden beri yoğun çalışmalar yapan Huriye Özer, kendisini destekleyen partililer tarafından Gülnar’ın kurucusu “Gülnar Hatun”a benzetilmiş, propagandasını Gülnar Hatun’un güçlü kişiliği üzerine programlamıştı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle