Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… 1’İ GİTTİ, KALDI 10… İLK RANDEVU SERDAL KUYUCUOĞLU’NA

admin | 05 Ekim 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’de aday belirleme süreci başladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylarından CHP’li Serdal Kuyucuoğlu, bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek Mersin için projelerini konuştu.

CHP’de Mart 2019 seçimleri için hazırlıklar sürüyor. Aday belirleme çalışmalarına başlayan CHP Genel Merkezi, belli isimlerle görüşmelere başladı.

 

11 tane Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan CHP’de ilk görüşmeyi Serdal Kuyucuoğlu gerçekleştirdi.

 

Kuyucuoğlu bugün Genel Merkez’de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi ve Mersin seçimleri üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

 

Görüşmenin ardından açıklama yapan Serdal Kuyucuoğlu, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkezimizde yaptığımız görüşmede yerel seçimler ve Mersin’i konuştuk. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak yaptığım çalışmaları, kentimizin sorunlarını, çözümlerini ve projelerimizi Sayın Genel Başkanımızla paylaştım.  Genel Başkanımız, Mersin Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkanlıklarının mutlaka kazanılması gerektiğini ifade ederek çalışmalarımızdaki memnuniyeti dile getirdi. Mersin için hazırladığımız projelerimizle ilgili görüşleri beni son derece memnun etti. Mersin’e de selamlarını iletti” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle