Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… UZLAŞMA ÇIKMADI, TARTIŞMA BÜYÜDÜ, MECLİS’E 5 DAKİKA ARA VERİLDİ

admin | 13 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Mexclisi Eylül ayı 2. Oturumunda Başkan Seçer’in gündeme aldırmak istediği madde MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara’nın itirazıyla tartışma yarattı. Oturuma 5 dakika ara verildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısının Eylül ayı 2. Oturumu yine bir tartışmayla başladı. Gündem dışı olan “Teşkilatlanma yapısına ilişkin” değişikliğini içeren maddenin gündeme alınması için oylamaya geçilmeden MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara’dan itiraz geldi.

Gelen dilekçenin imzasız olduğu gerekçesiyle yok sayılmasını isteyen Topkara, “Komisyonda görüşülmesi gereken konu görüşülmedi. Şimdi bizim önümüze getirip, oldu bitti yapacaksınız. Bu konu için özel oturum istiyorum” dedi.

Bunun üzerine cevap veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Konuyu gündeme alalım, 10 dakika ara veririz. Orada detaylı konuşuruz ona göre oy verirsiniz” diye konuştu.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de MHP’li Topkara’ya yanıt verince ortam gerildi. Başkan Seçer, 5 dakika ara vererek, grup sözcüleriyle bir araya gelme kararı aldı.

Görüşmenin ardından oturum yeniden başlatıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle