Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… MÜLKİYE MÜFETTİŞİ TAŞ BİNA’DA MOBBİNG İDDİALARI İÇİN DE PERSONELLE GÖRÜŞMEYE BAŞLADI

admin | 12 Ocak 2021 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki adrese teslim ihale iddialarını incelemek için gelen Mülkiye Müfettişinin çantasındaki diğer dosyaların konusu da bugün netleşmeye başladı. Her birimden personelle görüşme yapan müfettişin, Büyükşehir’deki sürgün ve mobbing iddialarını incelediği de ortaya çıktı.

sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun koruma müdürü olan Koray Aslan’ın devreye girmesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde adrese teslim ihale verildiği ortaya çıkmıştı. Aslan’ın, Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’la görüşüp, belediyenin açtığı ihalelerin CHP eski İstanbul milletvekili adayı Engin Ertaç’a verilmesini sağlamıştı. Bu sayede Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı 120 milyon lira bedelli 330 araçlık, iki araç ihalesini 3 ay önce Engin Ertaç kazanmıştı. Hem itfaiye araçları hem de hizmet araçları ihalesini kazanan Ertaç’ın 3 aydan beri araçların büyük bölümünü teslim etmediği, teslim ettiklerinin ise sorunlu olduğu ortaya çıkmıştı.

Ortaya çıkan skandalın ardından İçişleri Bakanlığı tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi’ndeki iddiaları incelemek üzere Mülkiye Başmüfettişi görevlendirilmişti.

MÜFETTİŞ AJANDASINDAN BİR DE MOBBİNG İDDİALARI ÇIKTI

Müfettişin ajandasında sadece araç ihalesinin değil, başka dosyalarından olduğu bugün yaptığı incelemeler sırasında ortaya çıktı. Mülkiye Müfettişi, her birimden işçilerle görüşme yaparak, uzun süredir kamuoyu gündeminde olan milliyetçi/muhafazakar işçilere yapılan mobbing ve sürgün iddialarını da araştırdığı öğrenildi.

MÜFETTİŞ İŞÇİLERE NE SORDU?

Taş Bina’ya yakın kaynaklar, görüşmelerde işçilere “Sürgün tehdidi aldınız mı, mobbing uygulanıyor mu ve maaşlarınızda düşme var mı?” gibi soruları yönelttiğini öne sürdü.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle