Hoşgeldiniz  

FETÖ MERSİN’E OYNAMAYA BAŞLADI… ASKERDEN SONRA HAMİLE KADIN VAKASI

admin | 08 Şubat 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye’yi karıştırmak isteyen örgütler Mersin üzerine oynamaya devam ediyor. FETÖ’ye yakın haber sitelerinde Mersin’de yaşanıldığı iddia edilen olay gündeme bomba gibi düştü.

yalanhabermersinfetö2

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye ve özellikle Mersin üzerinde oynanan oyunlar, hız kesmeden devam ediyor. Sokakta yattığı ve hiçbir devlet kuruluşunun sahip çıkmadığı olarak kamuoyuna lanse edilen askerin sözde hikayesini Valilik yalanlamış, toplumsal bir infiale yol açmadan, provokasyonun önü kesilmişti.

 

Bugün FETÖ’ye yakınlığıyla bilinen bazı haber sitelerinden yayılan bir haber yine Mersin’i vurdu. Habere göre Mersin’de Kur’an Kursu hocasıyken meslekten ihraç edilen F.Y’nin, önceki gün doğum yaptığı hastanede 24 saat geçmeden gözaltına alındığı bildirildi. Saat 19.00’da Mersin’deki özel bir hastanede doğum yapan F.Y, doğumun ardından sabah 04.30 sularında gözaltına alınmaya çalışılmış, doktorların direnç göstermesiyle gözaltı gerçekleşmediği haberde iddia edildi. Yine haberde polislerin gözaltına almak için yoğun uğraş verdiği, hatta zorla taburcu ettirilerek tekerlekli sandalye ile gözaltına alındığı öne sürüldü.

 

ÖNCE BAŞHEKİMLİKLE GÖRÜŞÜLDÜ, SAĞLIK DURUMU TAKİP EDİLDİ

 

Olayın aslı bugün ortaya çıktı. Hakkında FETÖ soruşturmaları kapsamında yakalama kararı bulunan F.Y’nin hastanede olduğu bilgisini alan Emniyet güçleri, ilk olarak Hastane başhekimliği ile görüştü. Zanlının yeni doğum yaptığı bilgisini alan güvenlik güçleri Savcılıkla irtibata geçti. Savcılık, F.Y’nin sağlık durumu hakkında bilgi alınmasına ve taburcu olana kadar herhangi bir işlem yapılmamasına hükmetti. Zanlı taburcu edildikten sonra Emniyet’e götürüldü ve ifadesi alındı. Zanlı F.Y’nin ifadesi alındıktan hemen sonra denetimli serbestlikle serbest bırakıldığı bildirildi. Yeni doğum yaptığı da göz önünde bulundurulan zanlının işlemleri çabuklaştırıldı ve ifadesi kısa sürede tamamlandı.

 

AMAÇ; FETÖ OPERASYONLARINI İNSANLIK DIŞI OLARAK GÖSTERMEK

 

Haberde bahsedildiği gibi yeni doğum yapmış kadının loğusa yatağından alınması gibi bir durumun olmamasına rağmen insanlık suçu, vicdansızlık suçlamalarıyla FETÖ operasyonlarını faşist uygulama ve adeta bir cadı avı gibi göstermek isteyen FETÖ yanlılarının olayları çarpıtmaya devam etmesi, 15 Temmuz’un ardından tehlikenin hala geçmediğini gözler önüne seriyor.

 

İstihbarat raporlarında referandum öncesinde Şanlıurfa, Adana, Gaziantep ve Mersin gibi kozmopolit illerde toplumsal kargaşanın ve iç savaş unsurlarının pompalanacağı iddia edilmişti. Sokakta yatan askere devletin sahip çıkmadığı yalanı da bu raporlarda belirtilen planların ilk ayağı olduğu varsayılmıştı.

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle