Hoşgeldiniz  

FAKİRİN EKMEĞİNDEN BİLE PARA KAZANAMADIĞI İÇİN ŞİKAYET EDEN CHP’LİNİN SON İCRAATI: MER-EK 1 AY KAPALI KALACAK!

admin | 03 Ekim 2019 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve dar gelirli vatandaşa ucuz ekmek sağlayan MER-Ek-K’in 6 Ekim’den itibaren 1 ay boyunca kapalı kalacağı duyuruldu. Dar gelirli vatandaş ise kara kara 1 ay nasıl ucuz ekmek temin edeceğini de kara kara düşünmeye başladı.

CHP’li Macit Özcan döneminde sadece seçim döneminde “göstermelik” olarak açılan ardından kapatılan, yeni bir seçim döneminde yine açılan ve ardından yine kapatılan Halk Ekmek adıyla bilinen MER-Ek, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz döneminde aralıksız faaliyetini sürdürmesiyle dar gelirli vatandaşların temel besin maddesi ekmeğe ucuza ulaşmasını sağlıyordu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer de sık sık MER-EK’in zarar ettiğinden yakınıyordu.

Kar amacı gütmemesi beklenen ve dar gelirli vatandaşa önemli hizmet sağlayan MER-EK büfelerine asılan duyuru ağır ekonomik koşullar altında ezilen vatandaşı iyice sıkıntıya soktu. MER-EK’in 6 Ekim’den itibaren 1 ay süreyle üretim ve satışının durdurulacağı bildirildi.

CHP’Lİ SEÇER FAKİRİN EKMEĞİNDEN BİLE PARA KAZANMAYI DÜŞÜNÜYORSA…

MER-EK’ten ekmek temin eden vatandaşlar ise endişeli. Daha önceki CHP’li Özcan döneminde şov amaçlı seçim öncesi açılan ardından kapanan fabrikanın tekrardan açılmayacağından endişe eden vatandaşlar, “Başkan Seçer sürekli zarar ettik diyordu. Bu temel besin. Kar gütmeyi düşünmeyeceksin ki. Günde 10 ekmek alan vatandaşlar var. Zaten boğulduk, bir de bu zor olacak. Sürekli zarar ediyor denen fabrika 1 ayda ne olacak da kar edecek? Para kazanmayı düşünen bir CHP’li Başkan, Macit Özcan gibi komple kapatırsa şaşırmayız” diyerek tepkilerini dile getirdi.

İŞTE BÜFELERE ASILAN O DUYURU:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle