Hoşgeldiniz  

ESKİ MİLLETVEKİLİ ALİ ER, YEĞENİ ALİ ER, DANIŞMANI MUSTAFA KIZIL HEPSİ ADAY ADAYI OLDU

admin | 28 Nisan 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in “efsane” milletvekili Ali Er 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den aday adayı oldu. Yine Ali Er’in yeğeni Baro Başkanı Ali Er ve Milletvekili iken danışmanlığını yapan Kalkınma Bakanlığı Müşaviri Mustafa Kızıl’ın da aday adaylığı başvurusu yaptığı öğrenildi.

Mersin’in üst üste en uzun süre Milletvekili olma rekorunu elinde bulunduruan Ali Er’in 24 Haziran seçimlerinde siyasete dönmek için yeniden milletvekili adaylığı başvurusu yaptığı öğrenildi. Ali Er, başvurusunu AK Parti’ye yaptı.

 

YEĞEN ALİ ER DE İSTİFA ETTİ, SİYASETE ATILDI

 

Ali Er’in siyasete dönüş kararı özellikle Yörük seçmende memnuniyet yaratırken, yine Ali Er’in yeğeni Mersin Baro Başkanı Ali Er de istifa ederek, milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Sosyal medya hesabından istifasını ve adaylık başvurusu yaptığını açıklayan Baro Başkanı Er’in ise hangi partiye başvurduğu açıklamadı.

 

DANIŞMANI MUSTAFA KIZIL DA ADAY ADAYI OLDU

 

Ali Er’in milletvekilliği döneminde danışmanlığını yapan Mustafa Kızıl’ın da 24 Haziran seçimlerinde adaylık başvurusu yaptığı öğrenildi. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın da danışmanıyken Bakanlık Müşaviri yapılan Kızıl da 26 Nisan akşamı görevinden istifa ettiği bildirildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle