Hoşgeldiniz  

ESERDEN ANLAMIYOR ANLADIK DA İHALEDEN DE ANLAMIYOR MU Kİ YOKSA “FAZLA MI ANLIYOR” BİLEMEDİK…. SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI!

admin | 11 Nisan 2022 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı yapılan bir ihbarın ardından harekete geçti. Büyükşehir Belediyesinin yaptığı Gravillieae Rabusta/İpek ağacı alımı için açtığı ihalede ve mal tesliminin ardından alınan bitkilerle ilgili ihbarı değerlendirerek, soruşturma başlattı.

CHP’li Vahap Seçer yönetiminin yaptığı Gravillieae Rabusta/İpek ağacı alım ihalesiyle ilgili ortaya atılan iddiaların ardından Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Yapılan ihbarı değerlendiren Savcılık, soruşturmayı detaylandırması için KOM’u görevlendirdi.

İhale dosyasında teknik şartnamenin olmadığının tespit edilmesinin ardından soruşturmayı genişleten Savcılığın, Mal Muayene Kabul Komisyonu ve Park Bahçeler Daire Başkanı Göher Şahin ile ilgili iddiaları incelemeye aldığı öğrenildi.

Yine Savcılığın yapılan ihale ile temin edilen Gravillieae Rabusta/İpek ağacının 45 tanesinin Yenişehir’deki 36. Cadde üzerindeki orta refüje dikildiğini, geri kalan ağaçların fidanlık alanında dikilmeden tutulduğunun tespit edildiğini belirten raporu da çıkarttığı ifade edildi. Savcılığı şimdi fidanlıkta bekletilen bu ağaçların durumunun tespiti için KOM’u harekete geçirdiği bildirildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle