Hoşgeldiniz  

ERDOĞAN ALKAYA UNUTULMADI

admin | 31 Mart 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden MHP Akdeniz İlçe Başkanı Erdoğan Alkaya, Büyükşehir Belediyesi’nin 4 yıllık hizmetlerinin anlatıldığı programda protokolde kendisi için ayrılan koltuğa karanfil bırakılmasıyla yad edildi.

Mersin Büyükşehir Belediye’sinin Hizmette 4. Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıya Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekilleri Oktay Öztürk ile Baki Şimşek, Mersin Baro Başkanı Avukat Ali Er, siyasi partilerin il, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, oda ve dernek temsilcileri, akademisyenler, meclis üyeleri, muhtarlar, basın mensupları ve yüzlerce Mersinli katıldı.

 

Yaklaşık 15 gün arayla geçirdiği iki kalp krizinin yükünü kaldıramayarak vefat eden MHP Akdeniz İlçe Başkanı Erdoğan Alkaya, programda kendisi için ayrılan koltuğu karanfillerle süslenerek yad edildi. Ani vefatı MHP camiasını yasa boğan Alkaya’ya gösterilen bu vefa programı takip eden vatandaşlar tarafından da takdir edildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle