Hoşgeldiniz  

ERDEMLİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI MUSA MUTLU’NUN HAPİS CEZASI KESİNLEŞTİ

admin | 12 Aralık 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Erdemli’nin AK Partili eski Belediye Başkanı Musa Mutlu’nun 2009 yılından bu yana süren zimmet davası sonuçlandı. Mutlu’nun 10 yılık hapis cezası kesinleşti. Mutlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erdemli eski Belediye Başkanı Musa Mutlu’nun 2009 yılında yapılan ve tam 141 gün süren müfettiş incelemesinde zimmet suçu saptanmış ve hazırlanan dosya Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmişti. Başlatılan soruşturma kapsamında 2004-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yapan AK Partili Musa Mutlu ve mevcut tahsilat şefi Hüseyni Arıcı’nın da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alınmıştı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Musa Mutlu ile Hüseyin Arıcı, ‘zimmet’ iddiasıyla tutuklanmıştı.

Bir süre cezaevinde yatan Mutlu, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti. Dava sonuçlanmış ve zimmet suçlamasıyla Musa Mutlu 10 yıl hapis cezası almıştı. Davanın ardından Musa Mutlu tarafından yapılan itirazın da sonuçlandığı bildirildi. Kararı onaylayan üst Mahkeme, Mutlu’nun tutuklanmasına hükmetti.

Kararın ardından emniyet güçleri tarafından teslim alınan Mutlu’nun cezaevine gönderildiği ifade edildi.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle