Hoşgeldiniz  

EMNİYET, DEREYE DÜŞEN EVRAKLARIN İÇERİĞİNİ AÇIKLADI

admin | 13 Ocak 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz günlerde Mersin kamuoyuna dere kenarına Büyükşehir’in kıymetli evraklarının dökülerek imha edildiği iddiası gündeme gelmişti. Emniyet evrakları inceledi. İşte dere kenarında bulunan evrakların içeriği…

EVRAKİMHABÜYÜKŞEHİRNETLEŞRTİ

Yaşanılan sel felaketinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin Makine İkmal sahası zarar görmüş, makine ve teçhizatların yanı sıra arşivi de ciddi oranda etkilemişti.

 

Yıkılan duvarın hafriyatının kaldırılması sırasında bazı evraklar da molozların arasında kalmış, hafriyatın içinde görülen evraklar bir kısım medya tarafından “Büyükşehir bazı belgeleri imha ediyor” şeklinde lanse edilmişti.

 

Olayın duyulması üzerine duruma el koyan Büyükşehir yetkilileri, Emniyet’e haber vererek, kendi evraklarının incelenmesi talebinde bulunmuştu. Bugün Emniyet’ten evraklarla ilgili açıklama geldi.

 

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından incelenen evrakların tamamının selden zarar gördüğü ve evrakların çoğunluğunun 2011-2013 arası dönemi kapsamakla beraber 2014 ve 2016 yıllarını içeren kurumlar arası yazışmalar, personel imza çizelgeleri ve çok sayıda boş imza klasörleri olduğu yapılan incelemelerle tutanak altına alındığı tespit edildi. Emniyet tarafından incelenen evraklar poşetlere konarak tekrardan Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na teslim edildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle