Hoşgeldiniz  

EKMEĞE ZAM YOLDA: EKMEKTE RAYİÇ FİYAT DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

admin | 25 Ağustos 2021 | Ekonomi, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de ekmekte rayiç fiyat değerlendirme toplantısı Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer Başkanlığında gerçekleştirildi.

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlık makamında gerçekleştirilen rayiç fiyat değerlendirme toplantısına Mersin ve Tarsus Fırıncılar Odası temsilcileri ile ilçelerde fırıncı esnafının kayıtlı olduğu Esnaf Odası başkanları katılım gösterdi.

Fırıncılar Odası ve fırıncı esnafının kayıtlı olduğu İlçe Esnaf Odası başkanlarınca yapılan değerlendirme toplantısında, fırıncı esnafının hammadde ve işletme maliyetlerindeki artışın yüzde 50’yi geçtiği belirtilerek, ekmek fiyatında yeni düzenlemenin zorunluluk olduğuna vurgu yapıldı.

Toplantıda; fırıncı esnafının sorun, beklenti ve talepleri değerlendirilirken, artan girdi maliyetleriyle birlikte fırıncı esnafının mağduriyetinin giderilmesi adına ekmek fiyatlarıyla ilgili gerekli girişim ve görüşmelerin yetkili mercilerce paylaşılması yönünde oy birliğiyle tavsiye kararı alındı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle