Hoşgeldiniz  

DSP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KÜÇÜKKAPDAN 13 MERSİN MİLLETVEKİLİNE SERT ÇIKTI!

admin | 01 Nisan 2020 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

DSP Genel Başkan Yardımcısı Emrah Küçükkapdan yaptığı açıklamayla Mersin’in 13 milletvekilini de yerden yere vurdu. Küçükkapdan, “Mersin’in 13 vekili, Mersin için 1 ay çalışsın; namus şeref sözü 1 ay maaşlarını ben vereceğim” dedi.

Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Emrah Küçükkapdan, yaptığı açıklamayla Mersin Milletvekillerinin tamamına açtı ağzını, yumdu gözünü.

Mersin’in 5 partiden 13 milletvekili olduğunu kaydeden DSP’li Küçükkapdan, “Mersin olarak TBMM’ye 13 vekil gönderdik. Bu 13 vekil Mersin için ne yaptı? 600 vekilin maaşını ödeyemem ama Mersinin 13 vekili Mersin için 1 ay çalışsın namus şeref sözü 1 ay maaşlarını ben vereceğim” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılan “Biz Bize Yeterzi Türkiye” yardım kampanyasını da eleştiren Emrah Küçükkapdan, “Bu ülkenin vatandaşının ekmeğiyle oynadınız, milli duygularıyla oynadınız, dini inanışlarıyla oynadınız, eğitim sistemi ile oynadınız,  adalet hak hukuk sistemi ile oynadınız.  Bugün çıkıp “Maaşımızı bağışlıyoruz” demek bu milletin kalan aklıyla oynamak demektir. Seçtiğiniz vekiller 1 maaş bağış yapıyorlar sizden bağış bekleyen yok. Bu ülkenin vatandaşı sizi devlet yönetim makamına dilenci pozisyonuna sokun diye değil çözüm üretesiniz diye gönderdi. İktidar bir bağış kampanyası başlatıyor muhalefet ayrı bir bağış kampanyası. 1 aylık maaşınız sadece seçimlerde yaptırdığınız broşür parası bile etmez. Siz kimi kandırıyorsunuz hadi oradan” diye konuştu.

DSP genel Başkan Yardımcısı Emrah Küçükkapdan açıklamasını şöyle tamamladı: “Türk halkı olarak artık uyanma zamanımız geldi de geçiyor bile. Kamera karşısına geçip 1 maaş vererek geçici çözümlerinize değil halk için, esnaf için, öğrenciler için, köylü için, Ali için, Veli için, Ayşe için kısaca T.C kimliği taşıyan her vatandaşı için karar alıp asli vekillik görevinizi yapmanız yeterli.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle