Hoşgeldiniz  

DOKTOR BAŞKAN AÇIKLADI: “TARSUS VAKA SAYISI MERSİN’İ GEÇTİ!”

admin | 03 Aralık 2020 | Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de hızla artan korona virüs salgınının yayılım hızının ilçelerde de artarak sürdüğü bildirildi. Son olarak Tarsus Belediye Başkanı Doktor Haluk Bozdoğan, ilçedeki vaka sayısının Mersin’i geçtiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Mersin’deki vaka sayısının son iki haftada yüzde 100 artış gösterdiğini açıklamasının ardından, bir endişe yaratan açıklama da Tarsus’u Doktor belediye başkanı Haluk Bozdoğan’dan geldi.

Meclis oturumunda meclis üyelerine açıklama yapan Bozdoğan, Tarsus’taki vaka sayısının Mersin’i geçtiğini söyledi.

“HASTANE ZEMİN KATI BİLE PANDEMİ HASTANESİ OLARAK GÖREV YAPIYOR!”

Haluk Bozdoğan, “Sokaklar, çarşılar, pasajlar, meslek odaları tek tek dezenfekte ediliyor. KPSS’nin yapıldığı bütün okullarda dezenfekte edildi. 20 bine yakın hijyen seti ve erzak dağıtımı yine bu Kasım ayında gerçekleşti. Biz durmuyoruz erzak konusunda da hijyen setinde de çünkü şu anki vaka sayılarını aldığımda Tarsus’un rakamı Mersin’i geçti arkadaşlar. Bunların tabi bir an önce en düşük rakamlara inmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hastanedeki zemin kat bile Pandemi Hastanesi olarak görev almaya başladı. Günlük alınan rakamlar hiç hoş rakamlar değil. Sevindirici olan tek bir şey var. Tarsus’taki vakalarda virüs yükünün yoğunluğunun biraz daha düşük olması ama virüs yoğunluğu yükü fazla olan insanlarımızı da maalesef yoğun bakıma kadar yatırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle