Hoşgeldiniz  

DEVLET MEMURUNA UNVANINA UYGUN GÖREV VERECEKSİNİZ DE REDDEDECEK… HANGİ KANUNDA BU VAR ALLAH AŞKINA!

admin | 14 Şubat 2020 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in mobbingine takılarak önceki dönem 35 daire başkanının ilçeler sürülmesiyle ilgili eleştirilere de yanıt vermeye çalışan Seçer’in savunması şok yarattı.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Şubat ayı 2. Oturumunda CHP’li Vahap Seçer’in mobbingine uğrayan önceki dönemin 35 daire başkanı ve bürokratın ilçelere sürgünü de gündeme geldi.

MHP’li Mahmut Tat, “Mersin’de düzenlerini kuran bu arkadaşların uzak ilçelere gönderilmesi ne kadar doğru? Acaba merkezde bu arkadaşlara bir görev verilemez miydi?” diye sordu.

Tat’ın sorusunun üzerine konuşan CHP’li Vahap Seçer, “Geçen dönemde daire başkanlığı yapan kişiler 8-10 bin TL maaş alan personellerdi. Ben defalarca bu memurlardan yararlanmak istediğimi kendilerine söyledim. Ancak bu arkadaşlar bana daire başkanı olarak çalışmak istediklerini söylediler, bunun dışında bir görevi reddettiler. Vicdanınız rahat ediyorsa, bir insan gelecek, aylık 8 bin lira maaş alacak, akşama kadar oturacak. Siz bu insanları benden daha iyi tanıyorsunuz. Bana partizanlık yapıyorsunuz diyemezsiniz” demesi şok yarattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle