Hoşgeldiniz  

DERVİŞ SÖNMEZ YAZDI: “KILAVUZ VE SEÇER’İN YAPTIĞININ BİRBİRİNDEN FARKI VAR” DİYENLER BİR ADIM BERİ GELSİN!

admin | 29 Ağustos 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sansasyonel Haber İmtiyaz Sahibi Derviş Sönmez, CHP’li Vahap Seçer ve MHP’li Olcay Kılavuz’un Mersin’i sürüklemeye çalıştığı tehlikeli oyunu yazdı.

Şimdi Mersin’de yaşıyorsunuz. Bir mozaiğin parçasısınız. Mersin böyle… Her tür etnik köken var, mezhep var… Yetmez din var!

İşin güzel tarafı asla ve asla şucuyuz, bucuyuz deme ihtiyacı duymazsınız. Mersin böyle… Bu topraklar sizi böyle yetiştirmiştir.  Aklınıza bile gelmez. Yörüklüğünüzü, Kürtlüğünüzü, Aleviliğinizi hatta Hıristiyanlığınızı dile getirmeniz bile statü üstünlüğünden değildir. Öylesinedir.

Fakat biri sizi tahrik ederse… Sen şusun, senin yerin burası derse… Şu olduğun için seni ezmeye kalkarsa… Kendi bu’luğunu senin şu’luğunun üstüne çıkarmaya kalkarsa… İşin rengi değişir. Valla bak sağlam değişir.

Şimdi lafı uzatmaya gerek yok. Saldırı altındayız. Hepimiz… Hem de sırf doğduğumuzda Tanrı’nın bize bahşettiği ya da layık gördüğü ana-baba-mezhep-köken yüzünden!

Sayın Seçer, hep diyorsunuz ya… Herkese eşit davranıyoruz, tüm herkes bizim için aynı diye… Mersin’i kucaklıyoruz diye… 2. Bölgeye hizmet yağdırıyoruz diyorsunuz ya… Hani 2. Bölge sizin karşı mahalle diye bu örneği veriyorum. Evet hizmet gönderiyorsunuz. Bu lütuf değil ama ha… Sizin göreviniz. Ama bir de 2. Bölgeyi gezerken özellikle vatandaşla sohbette suratınızın şekline bakın. Bana basın büronuzun seçilmiş resimlerini göndermeyin ama… Hani Milletvekili adayıyken Aydıncık gezinizde ayakkabınız toz oldu diye sinirlendiğinizde, bizim üstümüze başımıza bakarken ki surat şeklinizi diyorum işte… Unutmadan, seçimin hemen ardından Anamur’da ilçe örgütüne yaptığınız konuşmada, “Bana HDP’nin başını çektiği Demokrasi bileşenleri oy verdi, Kimse kusura bakmasın burada milliyetçilik yapmasın… Gerekeni yapacağım” dediğinizi hiç unutmuyoruz. Ne demekse? Nedense? Niyeyse? Bilinçaltınız aslında neler diyor değil mi!!!

Ya siz, Sayın Kılavuz… Önceki dönemde işe alınan işçilere yapılan zulüm için ne yaptınız? Mecliste konuştunuz… Eee… İktidar ortağı olarak ne yaptınız? Kardeşinizin tazminatını alarak işten çıkartılması için ricacı olmanın yanı sıra, gariban işçi için ne yaptınız? Kardeşinizi kendi partinizin belediyesine sokmak için uğraş verdiğiniz kadar, işini kaybeden diğer işçiler için ne yaptınız?

İkiniz de kendi mahallenizi körüklediniz.

Seçer ve ekibi… Vicdanınızla sizi baş başa bırakıyorum… Tabi ki sizin için ağaca afiş asana, geceleri nöbet tutana iş vereceksiniz. Partilinizi tabi ki kollayacaksınız. Bakın doğru demiyorum, mevcut durum maalesef bu. Bu ama işinden ettiğiniz insanlara hakkını verin. Nasıl ki, “Seninle çalışmak istemiyorum” demek hakkınızsa, çalışmak istemediğiniz işçinin de haklarını alarak ayrılması onun en doğal hakkı. İftiralar yiyerek değil. Öyle olmasa Yargı bu kadar işçiyi haklı bulur muydu? Yapmayın!

Sayın Kılavuz… Seçer’in bu kıyımından nasıl da nemalanıyorsunuz değil mi? Nasıl diri tutuyorsunuz seçmeninizi… Üstünü nasıl da örtüyorsunuz iktidar ortağı olarak onların haklarını savunamayışınızı. Ben memleket muhabbeti yapmayacağım sizle… Benim yetişme tarzıma ve yaradılışıma ters ama sadece şunu söylemek isterim: Mersin’in dokusunu anlayamamışsınız! Biz ekmeğinin peşindeki Yörüğüz, Kürdüz, Aleviyiz, Sünniyiz, Hıristiyanız… Gaza getirilip, uğraş verilmeden milletin üstüne salınacak tiplerden hiç değiliz! Biz, bize sahip çıkanın arkasından koşarız… Milletvekili ağabeylerinize sorun, Ankara’da bize çorba ısmarlayanın, hastamıza oda bulanın, kızımıza iş bulanın arkasından gideriz biz… Bir de memleket sevdalısı olsun kafi…

Şimdi sağlısı sollusu Sansasyonel Haber’i tehdit ediyor. Seçer’cisi, Kılavuzcusu… Okumuşu, cahili… Zengini, yoksulu… Avukatı, esnafı… Özel Kalem Müdürü, işçisi…

Sansasyonel Haber sadece ve sadece hakkını arayandan yana oldu… Hakkını savunandan yana oldu… Hakkını yedirmek istemeyenden yana oldu…

Ezikten, kompleksliden, iftiracıdan, çıkarcıdan, ayrımcıdan, vatan haininden yana değil…

Unutmayın emi, Devlet var her şey var… Devlet yok, hiçbir bok yok!

Sayın Seçer, mahallenizi kaşımayın, öne çıkarmak için karşı mahalleyi ezeceğim diye mücadele etmeyin. Siz de Sayın Kılavuz.

Valla yok aslında birbirinden farkınız. İkiniz de bundan nemalanıyorsunuz!

Bize gelen tehditler mi? Çok arabesk olacak ama… Ben dönmezem yolumdan. Valla yastığa kafamı o kadar huzurla koyuyorum ki… Milleti birbirine düşürenler utansın… Onlar korksun…

Unutmayın… Sansasyonel Haber, Oyunları bozar… Bu yüzden hedefteyiz… Ama olsun… Canlar sağ olsun…

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle