Hoşgeldiniz  

CUMHURİYET GAZETESİ’NDEN MERSİN CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİNE ŞOK SUÇLAMA: IRKÇI CUMHUR

admin | 18 Temmuz 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

15 aydır elle tutulur bir hizmet üretmeyen CHP’li Vahap Seçer’in 2. Defa istediği borçlanma yetkisine onay vermeyen Mersin’deki Cumhur ittifakı Meclis üyelerini Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Ali Sirmen, ırkçılıkla suçlaması büyük tepki çekti.

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro’nun yerlilere karşı sağlık hizmetine karşı tutumunu eleştirirken Bolsonaro’ya ırkçı diyen Ali Sirmen, Mersin’deki Cumhur ittifakının CHP’li Seçer’e borçlanma yetkisini vermemesini de alakasız şekilde benzeştirerek yoktur birbirinden farkları suçlaması yöneltti.

CUMHUR İTTİFAKI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK!

Ali Sirmen’in haksız suçlaması karşısında harekete geçen Mersin’deki Cumhur ittifakı üyelerinin de harekete geçtiği öğrenildi. Mersin’deki Cumhur ittifakı meclis üyeleriyle CHP’ye oy veren Mersinlileri karşı karşıya getirmek için kaleme alınan bu yazıdaki bilgilerin yanlışlığı da dikkat çekiyor. Savcılığa suç duyurusunda bulunacak olan Cumhur ittifakına bağlı bazı meclis üyelerinin, Ali Sirmen’in iftira düzeyindeki ithamının Yargı önünde temizlenmesi için mücadele başlattığı sızan bilgiler arasında.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle