Hoşgeldiniz  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SON AÇIKLAMASI GÖZLERİ AKDENİZ’E ÇEVİRDİ

admin | 09 Ekim 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Kayyum atanan belediyelerle ilgili konuşan Erdoğan, “Bu seçimlerde de bu tür teröre bulaşmış olanlar olur ya sandıktan çıkacak olurlarsa öyle bekleyelim yok. Anında gereğini yapıp kayyum tayinleriyle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

PKK operasyonları kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden el çektirilen ve kayyum atanan belediyelerle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP’yi bir kez daha uyardı. Erdoğan, “Şehitlerimizin kanını asla yerde koymadık koymayacağız. Terör sorununu Türkiye’nin gündeminden tamamen çıkartmakta kararlıyız. Son 3 yılda terörle mücadelede gerçekten büyük başarılara imza attık. İçimizdeki kim gafillerin engellemelerine rağmen 4 bin 584 teröristi etkisiz hale getirerek Afrin’i bölücülerin esaretinden kurtardık” dedi.

 

“KAYYUM TAYİNLERİYLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Mart seçimleri geliyor. Bu seçimlerde de bu tür teröre bulaşmış olanlar olur ya sandıktan çıkacak olurlarsa öyle bekleyelim yok. Anında gereğini yapıp kayyum tayinleriyle yolumuza devam edeceğiz. Terör saldırılarının da son günlerde yoğunlaşan ekonomik saldırıların hedefi bellidir. Bu provokasyonların Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü engellemekten başka bir gayesi yoktur. Biz kuklaları da kuklacıları da çok iyi biliyoruz. Kimin kimle hangi pazarlıklara giriştiğini de gayet iyi biliyorum. Bu kuşatma girişimlerine asla boyun eğmeyeceğiz. Buradan bir kez daha ilan ediyorum Türkiye güney sınırı boyunca terör koridorunun oluşmasına rıza göstermeyecektir.”

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle