Hoşgeldiniz  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MERSİN’E GELİYOR: GAZETECİLERE PCR UYARISI!

admin | 13 Eylül 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bir dizi ziyaret için 16-17 Eylül tarihlerinde Mersin’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılama programları eksiksiz bir şekilde hazırlanıyor. Valilik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programını takip edecek gazetecilerden PCR testi istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin’e geliş tarihi belli oldu. Mersin Valiliği tarafından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 16-17 Eylül tarihlerinde Mersin’de olacağı kaydedildi.

Mersin Valiliği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programını takip etmek isteyen gazetecilere de PCR testi uyarısı yaptı. Valilik, aşılı/aşısız programı takip edecek tüm gazetecilerin PCR testi getirmelerini şart koşarken, 15 Eylül’e kadar test sonucunu Valiliğe iletmeyen basın mensuplarının programa alınmayacağını duyurdu.

Valilik’ten basın kuruluşlarına iletilen o açıklama:

“16-17.09.2021 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın İlimizi ziyaret programını takip etmek isteyen basın mensuplarının 15.09.2021 Çarşamba günü saat:13:00 a kadar pcr test sonuçlarını (aşılı aşısız fark etmeksizin) Valilik İl Basın Müdürlüğüne iletmeleri gerekmektedir test sonucu bildirmeyen basın mensupları programa alınmayacaktır.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle