Hoşgeldiniz  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MERSİN’DEN SESLENDİ: “ELLERİNDEKİ BELEDİYELERİ BİLE YÖNETEMİYORLAR!”

admin | 17 Eylül 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin ziyareti partisinin İl Danışma Meclisiyle başladı. Erdoğan konuşmasında CHP’li belediyelerin iş yapamadığına dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’de Atatürk Kültür Merkezi’nde AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’na katıldı.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“İNSANIMIZLA HASRET GİDERİYORUZ”

“Yaklaşık iki buçuk yıl sonra tekrar tarımın, güneşin, tabii güzelliklerin şehri Mersin’de bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Dün Ahi Evran’ın ve Neşet Ertaş’ın şehri Kırşehir’deydik.

Önceki hafta Rize’de Karadenizli uşaklarla bir araya geldik. Bugün ise Mersinli kardeşlerimize misafir oluyoruz. Salgın şartlarının hafiflemesiyle birlikte insanımızla hasret gideriyoruz.

“TOPLU AÇILIŞ HEYECANINI VATANDAŞLARIMIZLA YAŞIYORUZ”

Yapımı tamamlanan eserlerin toplu açılış heyecanını vatandaşlarımızla yaşıyoruz. Ülkemizin farklı illerinde hizmet, eser ve tesisinin açılışını yaptık. Yeni Yargıtay binamızı hizmete aldık. Bir taraftan yangın ve sel felaketleriyle mücadele ederken, diğer taraftan Akıncı’nın teslimatını Milli Savunma Bakanlığı Ay Yıldız Projesi temel atmasını gerçekleştirdik.

“YAN GELİP YATMAK YOK”

Pakistan Cumhurbaşkanıyla MİLGEM ilk gemi denize indirme ve açık deniz karakol gemisi sac kesim törenine iştirak ettik. Eğitimden çalışma hayatına, ulaşımdan spora kadar birçok alanda açılışlar, kabuller gerçekleştirdik. Yan gelip yatmak yok.

KILIÇDAROĞLU’NA GÖNDERME: BİZ TÜRKİYE’Yİ GEZİYORUZ

Milletimizle kucaklaşmak için tüm şartları zorladık. Sıkıntılarla karşılaşsak da ya yol bularak ya da yol açarak ülkemize hizmet etmeyi sürdürdük. Ana muhalefet partisinin başkanı evinin odaları arasında dolaşırken, biz Türkiye’yi geziyoruz. Muhalefet belli illere hapsolmuşken biz 84 milyonun tamamına ulaşıyoruz. Muhalefet sen-ben kavgasında vakit öldürürken biz gece gündüz koşturuyoruz.

“MUHALEFETİN TÜRKİYE’NİN REFAHI GİBİ DERDİ YOK”

Son günlerde yaşananlar muhalefetin Türkiye gibi, Türkiye’nin bekası, huzuru, refahı gibi dertlerinin olmadığını göstermiştir. Muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduklarını gördük. Belediyeleri dahi yönetme becerilerinin olmadığına şahit olduk. Ne kadar vaat varsa hepsinin altında ezildiler.

“VERDİKLERİ SÖZLERİ HAYATA GEÇİREMEDİLER”

Millete verdikleri sözlerin, taahhütlerin hiçbirini hayata geçiremediler. Çöp toplamadan, şehir içi ulaşıma hiçbir işi doğru düzgün yapamıyorlar. Artık illerde sular akmıyor. En temel belediye hizmetlerini yerine getiremeyen bir beceriksizlikle karşı karşıyayız.

“KARŞIMIZDAKİLERDE BÖYLE BİR DERT GÖRMÜYORUZ”

İnsan aklını kullanarak, yanlışı doğrudan, iyiyi kötüden, haramı helalden, zulmü adaletten ayırma kabiliyetiyle donatılmıştır. Karşımızdakilerde ne böyle bir dert, ne böyle bir hassasiyet görüyoruz. Onlar anlasa da anlamasa da biz Türkiye’yi büyütmeye çalışıyoruz.

AKKUYU NÜKLEER SANTRALİ VURGUSU

Mersin’e 38 milyar lira yatırım gerçekleştirdik. Bugün de 3 milyar 260 bin lirayı bulan yatırımların açılışını yapıyoruz. Akkuyu ziyaretimizden sonra tüm bu eser ve projelerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün, Akkuyu Nükleer Santrali’ni denetlemeye geldik. Akkuyu’nun Mersinimize neler kazandıracağını düşünün. Bunu gerçekleştirmek de bize nasip oldu.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle