Hoşgeldiniz  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: HALKIMIZ ‘EVET’İ KAPMIŞ

admin | 13 Şubat 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili henüz araziye inilmemesine rağmen halkın büyük çoğunluğunun evet dediğini söyledi.

erdoganmersinevetacıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Referandum anketleri ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Erdoğan, “Şu anda araziye inilmemesine rağmen halkın birçoğu da kapmış, tabi ki evet diyor.” diye konuştu.

 

ERDOĞAN’IN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI;

 

“Şu anda sağlıklı bir anket döneminde değiliz. Anketler geliyor ama asıl anketlerin bize akışı araziye çıkışla beraber daha da yoğunlaşacaktır. Ben halkımızın henüz Cumhurbaşkanlığı sistemini tam olarak anlayabildiklerini sanmıyorum. Bunu halkımıza iyice anlatmamız lazım. Artık anlatılmaya başlandı. Benim danışman arkadaşlarım bunu anlatmaya başladılar. Yazılı broşürler dağıtılıyor.

 

“ARAZİYE İNİLMEMESİNE RAĞMEN HALK EVET’İ KAPMIŞ”

 

Mersin ve Aksaray’da gördüm, araziye inilmemesine rağmen halkın çoğu “evet”i kapmış. Çoğunluk evet diyor. Halkımız neler olduğunu, işin ucunun nereye vardığını gayet iyi biliyor.

 

Bir bölücü terör örgütü var ve bunlarla birlikte hareket edenler var. Terör örgütü ne diyor? Hayır diyor. Kandil’le birlikte hareket edenler hep beraber Hayır diyor. Benim milletim o Kandil’dekilerle birlikte benim şehitlerimi şahadete gönderenlerle beraber hareket etmeyecektir. 16 Nisan aynı zamanda 15 Temmuz’un bir cevabı olacaktır.”

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle