Hoşgeldiniz  

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “BÜYÜKŞEHİR MECLİSLERİ’Nİ CUMHUR İTTİFAKI YÖNETİYOR!”

admin | 06 Ekim 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti’nin Kızılcahamam kampındaki kapanış konuşmasında Büyükşehir Belediye Meclislerinin çoğunluğunun Cumhur ittifakında olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Belediye meclislerini Cumhur İttifakı yönetiyor. Bunu gündemde tutmamız gerekiyor” dedi.

AK Parti’nin 29. Kızılcahamam Kampı sona erdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam’daki 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın son gün çalışmalarına iştirak ederek kapanış konuşmasını yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinde Ankara, İstanbul, Adana, Mersin, Antalya gibi Büyükşehirlerin kaybedilmesine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tabanına “umutsuzluğa kapılamamaları” gerektiğini söyledi.

Erdoğan, “AK Partinin girdiği tüm milletvekili ve mahalli idareler seçimlerindeki genel seviyesinin gerisine düşmedik. Elbette milletvekilliği ve belediye başkanlığı olarak kaybettiğimiz her yerin muhasebesini yapacak, gereken tedbirleri alacağız. Fakat evvela, ortada asla bir başarısızlık, telafi edilemeyecek bir yıkım olmadığını önce kendimiz kabul edeceğiz” diye konuştu.

“MECLİSLER BİZDE”

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Seçimlerin en tartışmalı yerleri en kuşkusuz Ankara ve İstanbul oldu. Diğer Büyükşehir Belediye meclislerindeki tablo açık ara önde. Belediye meclislerini İstanbul’da da Ankara’da da diğer yerlerde de Cumhur İttifakı yönetiyor. Bunu gündemde tutmamız gerekiyor.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle