Hoşgeldiniz  

CHP’NİN “OLAY” İSİMLERİ ALİ MAHİR’İN GÜVENDİĞİ DAĞLAR ÇIKTI!

admin | 12 Şubat 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Mahir Başarır, partide yeni genel başkan yardımcısı görevine gelen Gamze İlgezdi’yi birlikte geçirdikleri aile toplantısı fotoğrafıyla kutladı. Fotoğrafta son HDP kongresine katılarak büyük tepki toplayan CHP’li Engin Altay’ın da olması dikkatlerden kaçmadı.

CHP’nin yeni Merkez Yürütme Kurulu’nda rezidanslar kraliçesi Gamze İlgezdi “Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı” görevine getirildi.

 

YOLSUZLUK YAPAN EŞİNE SAHİP ÇIKMIŞTI

 

Gamze İlgezdi’nin eşi Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden, yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle alınmıştı. İçişleri Bakanlığınca yapılan araştırma sonucunda, Battal İlgezdi’nin görevini kötüye kullandığı, ihaleye fesat karıştırdığı ve oldukça büyük bir vurguna karıştığı ifade edilmişti.

 

İlgezdi ise “Kocam yalnız değildir” diyerek eşine sahip çıkmıştı.

 

ENGİN ALTAY HDP KONGRESİNDE

 

Afrin Operasyonu’ndan art arda şehit haberleri gelirken HDP’nin kongresi ise sloganlı ve halaylı görüntülere sahne olmuş, bu da ülke genelinde büyük tepkiye yol açmıştı.  Kongrede konuşan HDP Eş Genel Başkanı Sibel Kemalbay ise daha büyük bir skandala imza atmış, Zeytin Dalı Harekatında hedef alınan terör unsurlarına sahip çıkarak, ‘halk’ olarak tanımladığı teröristlerin kendilerini koruduğunu söylemişti.

 

Kemalbay’ın bu sözleri sırasında salonda CHP’li Engin Altay da vardı. Altay’ın bu sözlere herhangi bir tepki vermemesi büyük tepkiye yol açmıştı.

 

ALTAY VE İLGEZDİ İLE BAŞARIR DOSTLUĞU

 

CHP’nin son dönemde tepki çeken isimleri Altay ve İlgezdi’nin CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Ali Mahir Başarır’la yakın dost olmaları dikkat çekti. Başarır, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla İlgezdi ve Altay’la aile fotoğrafını paylaşan Başarır, Gamze İlgezdi’yi CHP’deki yeni görevinden dolayı tebrik etti.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle