Hoşgeldiniz  

CHP’LİLERDİR, HER AN HER ŞEY OLABİLİR HABERİDİR… BOZDOĞAN-SEÇER ARASINDAKİ KILIÇLAR ŞİMDİLİK İNDİ!

admin | 23 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bu ay başında gerçekleşen CHP İl Danışma Meclisi’ne katılmayan Tarsus Belediye başkanı Haluk Bozdoğan’ı üstü kapalı eleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e Bozdoğan’dan yanıt gecikmemişti. İkili arasında esen soğuk rüzgarlar geçtiğimiz gün gerçekleştirilen festivalde “şimdilik” dindi.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile yine partidaşı Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan arasında başlayan sürtüşme, şimdilik rafa kalktı.

Birbirlerini her fırsatta eleştiren Seçer ve Bozdoğan arasındaki soğukluk, bu ay başı gerçekleştirilen CHP İl Danışma Meclisi’nde Vahap Seçer’in sözleriyle fırtınaya dönmüştü. Aynı gün sosyal medya üzerinden Seçer’e yanıt veren Bozdoğan da bu hamlesiyle aralarındaki soğukluğu zirveye taşımıştı.

Geçtiğimiz gün Tarsus’ta gerçekleştirilen Musalla Dostluk ve Kardeşlik Festivali’nde uzun bir araan sonra Seçer ve Bozdoğan bir araya geldi.

Burada konuşan CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, kendisi ve Seçer’i kast ederek, “CHP’nin iki neferi tanımlaması yaptı. Bozdoğan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile aralarında sorun olmadığını söyledi.

“BİZLER BULUNMAZ HİNT KUMAŞI DEĞİLİZ!”

Bozdoğan; “Bizler bulunmaz Hint kumaşı değiliz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi ile var olduk bu kentte. Cumhuriyet Halk Partisi’nin eğer o gömleğini giymemiş olsaydık bugün burada Tarsus Belediye Başkanı olamazdım. Yapmam gereken şeyin ne olduğunu çok iyi biliyorum” diyerek Seçer’e mesaj göndermesi dikkat çekti.

SEÇER İLE BOZDOĞAN ARASINDA NE YAŞANMIŞTI?

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Danışma Kurulu Toplantısında Belediye Başkanı vasfı ile katılım sağlamayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan için ismini vermeden, “Gerçekten özünde siyasetçilik olan, yaptığı görevi bürokratik bir görev değil, bir seçilmiş siyasetçi hüvviyetiyle halktan aldığı yetkiyi halk adına halkı adına kullanan bir siyasetçinin özellikle hangi makamda olursa olsun bugün bu toplantıda yer alması gerekmektedir. İl Danışma Kurulu gibi önemli bir toplantıya iştirak etmeyen hangi seviyede olursa olsun bir siyasetçi benim gözümde eksik ve yanlış siyasetçidir” diye konuşmuştu.

Seçer’in basına açık bölümde yaptığı bu konuşmanın ardından CHP’li Bozdoğan da sosyal medya hesabından, “Seçilmiş olmak halkın sesine kulak vermektir. Seçilmiş olmak toplumsal seslenişlere kulak vermektir. Seçilmiş olmak diktatoryal siyasi iradeye biat etmek ve ezberlenmiş siyasi öğretilere harfiyen kölelik etmek yerine; “Özgür İradeye” kulak vererek, sizi makam koltuklarına oturtan halkla birlikte olup ezber bozmaktır. Söz konusu, toplumun hassasiyetle tertiplediği, andığı, beklediği günlerse; kürsüden sarf ettiğiniz cümleler Laf-ü güzaftır. Dolayısıyla, güç sahibi, koltuk sahibi, makam sahibi olmanız; siyasete boyun eğmenizi değil, halkın önünde boyun eğmenizi emreder. Ve görüldüğü üzere güç sahibi olmak, sizin; “öyle ya da böyle” karakterinizi ortaya çıkarmaya yetecektir” diyerek Seçer’e sert yanıt vermişti.

İKİLİ UZUN ZAMAN SONRA MUSALLA’DA BİR ARAYA GELDİ

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle