Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ TARHAN’IN “KURUMLAR” ŞİKAYETİ AK PARTİLİ GÜLTAK’I KIZDIRDI

admin | 30 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Meclisi’nde CHP’li ve AK Partili Belediye Başkanları karşı karşıya geldi.  CHP’li Neşet Tarhan, kurumların CHP’li belediyelere karşı işi alttan aldıklarını savunurken, AK Partili Gültak’ın Tarhan’ın bu iddiasına karşı çıkması günde damga vurdu.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağanüstü oturumunda CHP’li belediye başkanları Tarhan ve Özyiğit’in kamu kurumlarına “işi alttan alma” suçlamalarına AK Partili Gültak’ın itirazı tartışması damga vurdu.

Toplantıda söz alan AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Bir teşekkürü de Sayın Lütfi Elvan Bakanıma ve kendime etmek istiyorum. 6 ayda beklenen işleri 6 ayda çözdük. DSİ anında işlerimizi çözmemize yardım etti” demesinin üzerine CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Gültak’a dönerek, “Aslında mecliste bir oturum da bunun için yapmalıyız. Belediyeleri kamu kurumlarıyla yaşadığı sıkıntılar var. İŞKUR olsun, bazı müdürlükler olsun bir yazıyı vaktinde göndermiyor, aylarca beklemeye alıyor. Ne güzel size anında cevap verilip, işiniz görülüyor. Biz de bundan yararlanmak istiyoruz” diye  cevap verdi.

Bunun üzerine tekrardan söz alan Gültak,”Sayın Tarhan bari siz yapmayın. Ankara’da sizlerin Bakanlarımızla görüşmelerinizi biliyoruz. Sayın Lütfi Elvan’la diyalog sağladınız, bakın istekleriniz nasıl da oldu. Doğru diyalogla isterseniz Hükümetimiz her noktada yardımcı oluyor. Çünkü bizim tek kaygımız vatandaşa hizmet” dedi.

Gültak’ın ardından söz alan CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de Gültak’a dönerek, Bizim neyi kast ettiğimizi anlıyorsunuz değil mi Sayın Gültak? Biz Sayın Bakan’la, milletvekili ya da il başkanıyla görüşüp, sorun çözebiliyoruz. Ama kraldan çok kralcı bürokratlar var. Onları aşamıyoruz. Buna dikkat etmek lazım” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle