Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’DEN ŞOK KARAR: YOL YAPIM BAKIMA ÖZCAN DÖNEMİNİN TARTIŞMALI BÜROKRATINI GETİRDİ

admin | 22 Ocak 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter’in istifasıyla başlayan süreç, daire başkanlıklarına da yansıdı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığını yürüten Hüsnü Öz görevden alınırken, yerine Macit Özcan döneminin Fen İşleri Müdürü Ayhan Terban atandı.

Dün öğlen saatlerinde istifasını veren ve ardından CHP’li Vahap Seçer’in kararını beklemeden izne ayrılan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Müfit Bayram’ın ardından başlayan yeni atama furyası, daire başkanlıklarına da sıçradı.

Fen işleri Daire Başkanlığını yürüten Mehmet Can Kuruloğlu’nun yerine Engin Yıldız göreve getirildi.

Bu kapsamda Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüsnü Öz’ün görevden alındığı ve yerine CHP’li Macit Özcan döneminde Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Ayhan Terban’ın atandığı bildirildi.

MACİT ÖZCAN DAVASINDA YARGILANAN İSMİN ATANMASI ŞOK YARATTI!

Ayhan Terban’ın CHP’li Vahap Seçer döneminde yeniden aktif göreve atanması büyük sürpriz olarak yorumlandı. Terban, Macit Özcan dönemine yönelik yapılan yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan ve ilk duruşmaya kadar tutuklu yargılananlar arasındaydı.

Mersin kamuoyunda bu atamanın ardından gözler Vahap Seçer’e çevrildi. Davanın seyriyle ilgili net bir açıklama bekleyen Mersin kamuoyu, bu atamayı da tartışır hale geldi. Terban’ın aklanıp, aklanmadığını merak eden Mersinliler, CHP’li Seçer’in kararını da sorgulamaya başladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle