Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’DEN ŞOK EDEN YÖNTEM: İŞÇİLERİ KAMERAYLA İZLEYECEK!

admin | 09 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Meclisi’nin Eylül ayı oturumunda işçi kıyımı eleştirilerine yanıt veren CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kamera ve ses sitemi kurduğunu, bundan böyle işçilerin çalışıp, çalışmadığını bu şekilde görülebileceğini belirtti.

5 aylık Belediye Başkanlığı döneminde billboardlara yazdığı tuhaf sloganlarla ve son olarak da işçi çıkarmalarla gündeme gelen Büyükşehir’in CHP’li Belediye Başkanı Vahap Seçer’in son icraatı kamera sistemi oldu.

İşçi kıyımı hakkında konuşan CHP’li Seçer, “Performans değerlendirmesini eleştiriyorsunuz, bir bardak suda fırtına koparıyorsunuz. Performans değerlendirmesiyle MESKİ’den şişten çıkarılan işçi sayısı sadece 36” diye konuştu.

Kasti olarak kimseyi işten çıkarmadığını savunan CHP’li Vahap Seçer, “Bakın, ben eleman çıkartırım. Benim vicdanıma güvenin. Vicdanım çok rahat. Ben çalışacak ve çalıştıracak adam arıyorum” diyerek eleştirilere yanıt verdi.

Seçer, işçilerin bundan böyle kamerayla izleneceğini ve “konuşmalarının” dinlenebileceği ses sisteminin de kurulduğunu söyledi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle