Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’DEN MHP’Lİ ŞİMŞEK’E: “MİLLETVEKİLLİĞİ ÖNCEDEN LİYAKAT İSTERDİ!”

admin | 14 Şubat 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Şubat ayı 2. Oturumunda TBMM’de Mersin’deki işçi kıyımını gündeme getiren MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’e yüklenen CHP’li Vahap Seçer, “Biz de orada görev yaptık. TBMM’de her aklına geleni konuşamazsın” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Şubat ayı 2. Oturumu Silifke’de gerçekleştirildi. Oturumun sonunda söz alan meclis üyeleri geçtiğimiz hafta sonu CHP’li Seçer yönetiminin kıyımına uğrayarak işini kaybettiği için kendisini yakmak suretiyle canına kıymak isteyen belediye işçisi Ahmet Şenol Bakır hakkında konuşan CHP’li Vahap Seçer, konuyu TBMM gündemine taşıyan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’e isim vermeden ağır şekilde yüklendi.

İşçi Ahmet Şenol Bakır’ın neden işten çıkarıldığını açıklayan Vahap Seçer, “Bu vatandaş, 2017 yılında işe alınmış. 2019 yılının haziran ayında belediyeye bağlı İmar A.Ş. de çalışırken, işlediği disiplin suçu nedeniyle işine son verildi. Kendisine tahsis edilmiş resmi aracı özel işlerinde kullanmış.  Ben buna müsaade etmem. Burası devlet kurumu. Ciddi bu kurum. Bu gerekçe ile işinden uzaklaştırılmış. Poliste kayıtları var. Kriminal bir insan. Poliste bir sürü kaydı olan, birini çalıştırmam” dedi.

Sicilinde ciddi sorunlar olan birini savunduğu için MHP’li Baki Şimşek’e de yüklenen Vahap Seçer, “İşi bilmeden, iç yüzünü araştırmadan konuşursan olmaz. TBMM’de, Genel Kurul’da öyle her istediğini söyleyemezsin, aklına geleni konuşamazsın. Meclis kürsüsüne çıkmış ahkam kesiyor. Milletvekilliği önceden bir liyakat isterdi. İntizam isterdi. Şimdi parlamentonun durumuna üzülüyorum” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle