Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’DEN CUMHUR İTTİFAKINA BÜYÜK SUÇLAMA: “MECLİSİ ZEHİRLEYEN ANKARA SİYASETİ!

admin | 19 Nisan 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer, 2 yıl boyunca hizmet edememesine bahaneyi bularak, Ankara siyasetini işaret etti: “Burada Meclisleri zehirleyen Ankara siyaseti!”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın ev sahipliğinde Hatay’da buluştu.

Birlikte 5 televizyon kanalı ve 52 yerel radyonun ortak canlı yayınına konuk olan CHP’li Vahap Seçer, 2 yıldır hizmet edememesine bahaneyi de buldu.

Mersin, Adana ve Hatay Büyükşehir Belediye Meclislerine Ankara’dan müdahale yapıldığını söyleyen Seçer, bu müdahalelerin Meclis üyelerinin istemeden de olsa yanlış karar almalarına ya da yanlış oy kullanmalarına sebebiyet verdiğini belirterek, “Zaman zaman ortaklaştığımız konular da oluyor ama daha çok bizi öne çıkaracak konular ya da tam tersi bizi sıkıntıya sokacak konularda muhalefet görüyoruz” dedi.

Vahap Seçer, bir soru üzerine, Meclis çoğunluğunun belli kararlarda direnç göstermesi sebebiyle sıkıntılar yaşandığına dile getirdi.  

Bire bir Meclis üyelerini inceledikleri zaman aslında onların da kendileri gibi düşündüklerini dile getiren Seçer, “Neticede hepimiz o kentin çocuklarıyız, orada doğmuşuz, büyümüşüz, birbirimizi tanıyoruz. Siyaseten Türkiye’ye farklı gözlüklerle de baksak aslında hepimizin kalbi Türkiye için atıyor, bunu görmek lazım ama nüans var. Burada Meclisleri zehirleyen Ankara siyaseti” diye konuştu.

HÜKÜMETE SUÇLAMA: “BİZE YAKIN İLGİ GÖSTERMİYOR!”

Kaynaklarının sınırlı olduğunu, gerek duyduğu zaman devletin kurumlarından işini göremediğini ve adil olmayan durumların yaşandığını ifade eden Seçer, “Milli Emlak ya da Bakanlık AK Partili belediyelere ya da Cumhur İttifakı’na mensup belediyelere gösterdiği yakın ilgiyi bize göstermiyor. Adeta deveye hendek atlatmak, herhalde bu işlerden daha kolay geliyor” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle