Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER’DEN BİR HAKARET DAHA… BU SEFER KAPISINDA İŞ BEKLEYENLERE!

admin | 14 Kasım 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kendisinden çocuğu için iş isteyenlere öyle bir ifade kullandı ki, duyanlar kulaklarına inanamadı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 9. İnsan Yönetimi ve Dijital Dönüşüm Zirvesi’nin açılışına katıldı. Zirve, Mersin Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği koordinasyonunda hazırlanan, dünya markalarını, profesyonel yöneticileri ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Buradaki konuşmasında işsizlik sorununa dikkat çeken CHP’li Seçer, kendisinden iş isteyenler için şok ifadeler kullandı. Seçer kendisinden iş isteyenler için “en sorunlu, en az liyakatli, en az yetişmiş, hatta meslek sahibi olmamış” tanımlamaları yaptı.

Belediye Başkanı olarak görevinin sadece sokakları temizletip, ağaçları budatmak olmadığından, bunların yanı sıra Mersin’i marka bir kent yapmak olduğundan söz eden Seçer, şunları söyledi:

Kalifiye eleman yok, işsizlik sorunu hat safhada. Şimdi beraberce benim makama gidelim. Gelen her 10 yurttaşımın 9’u benden çocuğuna iş istiyor. Maalesef evdeki en sorunlu, en az liyakatli, en az yetişmiş, hatta meslek sahibi olmamış çocuğuna iş istiyor. İşte sıkıntı burada. Her 3 gencimizden 1’i kayıp nesil. Sıkıntı burada. Kaliteli iş gücü, kaliteli üretim, kaliteli ihracat, kaliteli hizmet. Her şeyin kalitelisi. Sokakları temizlemek, sinekleri öldürmek, ağaçları budamak değil mesele. Türkiye’ye buradan bir enerji göndermek, canına can, kanına kan katmak, Mersin’i alıp götürmek, dünyada marka kent yapmak. Bütün derdimizin bu olması lazım.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle