Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER KORONA ŞOVU YAPACAĞIM DİYE, YAŞLI HİZMETLERİNİ PAS GEÇMEYE BAŞLADI!

admin | 01 Nisan 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in korona virüs salgını nedeniyle Büyükşehir tarafından yapılan hizmetlerin anlatıldığı paylaşımın altına şok bir mesaj geldi. Yolu sokağı temizleme çabasına düşen CHP’li Seçer yönetiminin bakım ihtiyacı gören yaşlılara verilen ev temizliği hizmetini yapmadığı ortaya çıktı.

Tüm Dünya’yı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgınını engellemek için dünya çapında seferberlik ilan edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi de korona tehlikesinin üst seviyede olduğu bugünlerde yaptığı çalışmalar da CHP’li Başkan Vahap Seçer tarafından vatandaşlara aktarılıyor.

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz döneminde başlatılan evde bakım, sosyal market, ekmek üretimi, ambulans, Üniversite Öğrencilerine destek Projeleri gibi sosyal belediyecilik hizmetlerinin hazır durumda olması bugünkü yaşanılan virüs felaketinde belediye olarak anında müdahale açısından rahat nefes aldırdı.

CHP’li Vahap Seçer’in geçtiğimiz gün korona salgını nedeniyle gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattığı paylaşımın altına gelen bir mesaj geçtiğimiz dönemden beri aksatılmadan süren hizmetlerde kesintilerin başladığını da ortaya çıkardı. Paylaşımın altına yorum yazan vatandaş, annesinin 65, babasının da 76 yaşında tansiyon hastası olduğunu ifade ederek, “İki yaşlı evde tek yaşıyorlar. Burhanettin Kocamaz döneminde hiç oy vermediğimiz halde ayda bir temizlikçi gönderiyordu bu hastalık falan da yoktu. Şimdi neden yok bu Corona varken?” mesajı evde bakım hizmetlerindeki aksamayı da gözler önüne serdi.   

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle