Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SEÇER 250 MİLYON TL BORÇLANMA YETKİSİ ALABİLMEK İÇİN KOCAMAZ DÖNEMİNE İFTİRA ATTI!

admin | 08 Aralık 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Belediye Meclisinden 250 Milyon TL borçlanma yetkisi almak için kendi dönemini devraldığı Kocamaz dönemiyle kıyaslamaya çalışan CHP’li Vahap Seçer’in akaryakıt ihalesiyle ilgili söylediği yalan bir kez daha ortaya çıktı.

CHP’li Vahap Seçer, Mayıs ayında denediği ancak Cumhur ittifakı meclis üyelerince reddedilen 250 Milyon TL borçlanma talebini yıl sonunda bir kez daha Meclise taşıdı.

Cumhur ittifakından 250 Milyon TL borçlanma yetkisini alabilmek için büyük uğraş veren CHP’li Seçer, devraldığı Burhanettin Kocamaz dönemine bile iftira atmaktan çekinmedi. Kocamaz döneminde gerçekleşen akaryakıt ihalesinin kırımını geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen mecliste önce 7,5 açıklayan Seçer’in bugün Meclise bu rakam yerine yüzde 1 kırım demesi şok yarattı.

Kendi dönemlerindeki ihaleyi önce yüzde 22 açıklayan Vahap Seçer’in bu ihaleyi yüzde 6,27 kırımla gerçekleştirdiği ortaya çıkmıştı.

22 kırım dediği ihaleyi Meclise bugün 13 olarak açıklayan Seçer’in yüzde 6,27 olarak ortaya çıkan kırımının üstüne Burhanettin Kocamaz dönemine 250 Milyon TL borçlanma yetkisi alabilmek için iftira atması da büyük tepki çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle