Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ SAĞLAR TÜRBAN’A ÖFKE KUSTU!

admin | 31 Aralık 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li eski Mersin Milletvekilli Fikri Sağlar’ın dün gece TV programında kullandığı sözler adeta kan dondurdu.

Eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar’ın canlı yayında yaptığı “Türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde, adaleti yerine getirebileceği konusunda kuşkum var” açıklaması birçok kesim tarafından tepki çekti. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “2020 yılının son faşist saldırısı CHP’li Fikri Sağlar’dan geldi” dedi.

Eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar Halk TV’de Şirin Payzın’ın sunduğu ‘Sözüm Var’ programına konuk oldu. Programda 28 Şubat olayları tartışılırken, Sağlar’ın kullandığı ifadeler tepki çekti.

“ADALETİ YERİNE GETİREBİLECEĞİ KONUSUNDA KUŞKUM VAR”

Konuşmasını başörtüsüne getiren Sağlar, “Kendimden söylemek istiyorum. Ben yargılandığım zaman, türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde benimle ilgili haklarımı koruyacağı ve adaleti yerine getirebileceği konusunda kuşkum var” ifadelerine yer verdi.

ÖMER ÇELİK: BARBARCA BİR NEFRET SÖYLEMİDİR BU

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Sağlar’a tepki gösterdi.

Çelik, “2020 yılının son faşist saldırısı CHP’li Fikri Sağlar’dan geldi. CHP’li Sağlar, “Türbanlı hakimin adaleti yerine getireceğinden kuşkuluyum” demiş. Doğrudan insanların düşüncelerini, inançlarını ve demokratik haklarını hedef alan barbarca bir nefret söylemidir bu. Adaleti ve insanlığı tehdit eden kılık kıyafet değil bu faşist zihniyettir. Türbanlı bir hakimin adil olamayacağı görüşü barbarca ve nefret suçu içeren bir yaklaşımdır, şiddetle kınıyoruz…” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle