Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ ÖZYİĞİT’TEN CUMHUR’A TEPKİ: “GÜNDEMİ TIKAMAYIN!”

admin | 08 Temmuz 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Yenişehir filmler Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Büyükşehir Meclisi’nde temcit pilavı gibi eski dönemle en yeni filmler ilgili komisyon kurulmasını isteyen Cumhur ittifakı meclis üyelerine yeni filmler tepki gösterdi: “Gündemi tıkamayın!”

Hararetli geçen Temmuz ayı Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in Cumhur ittifakına gösterdiği “Sayıştay” tepkisi damga vurdu.

Geçmiş dönem hesaplarının incelenmesi için komisyon kurulmasını teklif eden Cumhur ittifakı üyelerine tepki gösteren CHP’li Özyiğit, “Geçmiş dönemin MHP’li bir 5 yıl dönemi olduğunu öncelikle hatırlatmak istiyorum. O dönemi en iyi siz bilirsiniz, bildiğiniz bir şey varsa onu söyleyin, onu araştıralım. Öyle bir hale geldi ki, sanki MHP’li dönemde bir şey varmış da biz CHP’li yönetim bunu saklıyormuşuz havası yaratıyorsunuz” dedi.

Büyükşehir yönetiminin geçmiş dönemi teftiş kurulu vasıtasıyla incelediğini hatırlatan Abdullah Özyiğit, “Mesela bu Teftiş Kurulu için Büyükşehir yönetimi bizden destek istedi. İstediği destek de teknik personel konusundaydı. Biz de görevlendirdik. Yani bu kurulun çalışmalarına bizler de yardımcı oluyoruz. Sayıştay ve Bakanlık zaten inceliyor. Cumhur ittifakı olarak Ankara’da Sayıştay’a hakimsiniz, bu noktada denetleyenlere daha fazla baskı da kurabilirsiniz, yapmadığınız şey değil” tepkisi gösterdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle