Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ NEŞET TARHAN KILIÇDAROĞLU İLE BAŞ BAŞA GÖRÜŞTÜ

admin | 25 Kasım 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarhan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Baş başa görüştüğü Kılıçdaroğlu’na gerçekleştirdiği projeleri anlatan Başkan Tarhan, restore edilen Cumhuriyet İlkokulu, Kafe Kütüphane ve Amfi Tiyatro’nun açılışına davet etti.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı. İki gün süren toplantının ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Başkan Tarhan, gerçekleştirdiği projeleri anlattı.

 

CHP’li belediyelerin yaptıkları çalışmaların kendisini gururlandırdığını ifade eden CHP Lideri kemal Kılıçdaroğlu,  “Kentin kimliğine karşı, tarihine karşı, kültürüne karşı sorumluluk üstlenen kişilersiniz. Bu sorumluluk çerçevesinde hareket edildiği zaman kentin zenginleştiğini görürsünüz. Kültürel olarak, sosyal olarak, ekonomik zenginleştiriyorsunuz ve her alandaki zenginliğin bütün kente yayılmasını sağlıyorsunuz. Siz bunu tüm baskılara ve sıkıntılara rağmen, hiç borç almadan layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Teşekkür ederim” diye konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle