Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ NASIL DA FİŞLEMİŞ! BELEDİYE ŞİRKETİNDE FİŞLEME SKANDALI… ÖNCE FİŞLEDİLER SONRA İŞLERİNDEN ETTİLER

admin | 26 Haziran 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Belediye iştiraklerinden Denizkızı A.Ş.’de fişleme skandalı ortaya çıktı. Şirket bünyesinde çalışan işçilerin siyasi görüşlerine göre fişlendikten sonra işten çıkarılmaları şok yarattı.

sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer, her fırsatta siyasi görüş ayırmadan, işini iyi yapan, çalışan herkesin iş güvencesi olduğunu dile getiriyordu. Hatta dün bir araya geldiği iş insanlarına seslenen Vahap Seçer, “Ben üçlü yarışa girdim ve yüzde 45 ile belediye başkanı seçildim. Yani şu masada oturan Ak Partili de, HDP’li de, CHP’li de, İYİ Partili de, MHP’li de, Vatan Partili de oy verdi. Bütün farklı siyasi partilere oy vermiş yurttaşlarımız, vatandaşlarımız bize oy verdi. Yani şöyle bir sonuç çıkıyor. Diyor ki; ‘Vahap Seçer, Mersin’de partizanlık yapmadan, herhangi bir etnik ayrımcılık, bölgesel, mezhepsel, meşrepsel ayrımcılık yapmadan belediye başkanlığı yapmak zorundasın.’ Asil olan bir siyasetçiye bu oy oranından bu dağılımdan sonra bu yakışır. Benim halkımdan aldığım mesaj budur. Hiçbir kuşkunuz olmasın, bu da uygulanacaktır. Benimle oturup bir sorununuzu konuştuğunuz zaman, karşınızdaki belediye başkanının siyasi kör olduğunu unutmayın” demişti.

Mersin halkına sürekli olarak “birlik beraberlik” mesajı veren CHP’li Seçer’in sözleriyle yaptıklarının birbirinden farklı olduğu ortaya çıkan şok belgeyle kanıtlandı.

ÖNCE FİŞLEDİLER, TUTANAĞI BİRLEŞTİRİP İMZALADILAR!

Sansasyonel Haber Merkezi’ne ulaşan belgede belediye iştiraklerinden Denizkızı A.Ş’de mevsimlik olarak çalışan işçiler hakkında tutulan tutanakta yer alan fişlemeler net bir şekilde görülüyor. Öyle ki fişlemenin ardından  “olumsuz” olarak işaretlenen personellerin de işten çıkarılması ayrı bir skandal olarak göze çarptı.

“MHP MİLİTANI” DİYE FİŞLEDİKLERİ İYİ PARTİLİ ÇIKTI!

Fişlenen personellerden bazılarının CHP’li Seçer döneminde işe başlaması da ayrı bir skandal. Tutanakta “MHP Militanı” olarak fişlenen bazı isimlerin İYİ Partili olduğu, İYİ Parti referansıyla işe alındıkları öne sürüldü.

GÖZLER VAHAP SEÇER’DE

“MHP Militanı, AKP’li Partizan ve CHP’li değil” sınıflandırılması yiyen 16 personelin Denizkızı A.Ş ile ilişiklerinin kesilmesinin ardından her fırsatta “Çalışan kalır, siyasi görüşü önemli değil” diyen Vahap Seçer’n ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle