Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİ, AK PARTİLİ BAŞKANIN SLOGANIYLA OY İSTEDİ

admin | 17 Şubat 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Referandum çalışmaları kapsamında Aydıncık’ta turlayan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Aydıncık’ın Ak Partili Belediye Başkanı Ferat Aktan’ın seçim sloganını kullanarak Hayır oyu istemesi kentte espri konusu oldu.

kuyucuogluaydıncıkpotkırdı

Sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – Referandum çalışmalarına erken başlayan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, ilçe turlarına bugün Bozyazı ve Aydıncık’ta devam etti. Vatandaşlarla birebir görüşen CHP’li Kuyucuoğlu, referandumda Hayır oyu kullanmaları için vatandaşları ikna etmeye çalıştı.

 

Aydıncık gezisinde CHP’li Kuyucuoğlu, vatandaşlardan “Aydınlık bir Aydıncık için referandumda Hayır deyin” diyerek oy istedi. Bu talep Aydıncıklıları hem şaşırttı hem de güldürdü. Çünkü Aydıncık’ın Ak Partili Belediye Başkanı Ferat Aktan 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde “Aydınlık bir Aydınlık için” sloganıyla seçimleri kazanmıştı. Üstelik Ak Partili Aktan, 2009 yerel seçimlerinde CHP’nin elindeki 10 yıllık yerel iktidarı, bu sloganla kazanması da Kuyucuoğlu’nun gafı olarak siyasi tarihe geçti. Kuyucuoğlu vatandaşlara söylediği bu sözü, sosyal paylaşım sitesinde de paylaşarak, ölümsüzleştirdi!

 

İŞTE KUYUCUOĞLU’NUN FACEBOOK PAYLAŞIMI

 

123

 

AK PARTİLİ AKTAN 2009’DA BELEDİYEYİ ALDIKTAN SONRA ÇIKARTTIĞI İLK DERGİ KAPAĞINDA SEÇİM SLOGANINI KULLANMIŞTI

 

aydıncık bel. kapak - Kopya

 

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle