Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN SKANDAL UYGULAMA: ARAÇ İÇİNDE YATANI DEĞİL, TUTANAĞI TUTANI ÇIKARDILAR!

admin | 02 Mart 2020 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Göreve geldiği günden beri önceki dönemde işe alınan işçileri haksız uygulamalarla işten atmakla meşgul CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, kadrolaşma uğruna yaptığı skandallar da ortaya çıkmaya başladı. Görev başında uyuyan CHP’li işçiye uyarı dahi vermeyen CHP’li yönetim, tutanağı tutan işçiyi işten çıkardı.

sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer, hizmetten çok önceki dönemde işe alınan işçileri işten çıkarmasıyla ve devlet memurlarına uyguladığı sürgünlerle gündemde yer almayı sürdürüyor.

Performans düşüklüğü bahanesiyle işçileri işinden eden CHP’li Vahap Seçer, her fırsatta çıkarmaların siyasi olmadığını savunuyordu. Ortaya çıkan yeni bir belge işçi çıkarmaların tamamen siyasi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

PERSONEL VARDİYA SAATİ ARACININ İÇİNDE UYURKEN YAKALANDI

7 Ekim 2019’da sabah saat 04’te Mersin Hal Müdürlüğü’nde görevli işçi T.Ö tarafından tutulan tutanağa göre, görevli personellerden A.C’nin vardiya saatinde şahsına ait araç içinde uyuduğu tespit edildi. Tutanakta A.C’nin vardiya saatlerinde birçok defa daha uyuduğu da belirtildi. Bu iddia, fotoğraf çekilmek suretiyle de belgelendi. Tutanağı tutan T.Ö, ardından tutanağı 4. Grup Amirine imzalattı.

TUTANAĞI TUTAN İŞTEN ATILDI, VARDİYA SAATİ UYUYAN SORUMLU YAPILDI!

Tutanağın daha sonra işleme konmadığı iddiası ise şok yarattı. Tutanakta adı geçen personel A.C’nin herhangi bir uyarı dahi almaması yetmezmiş gibi bir de tutanağın üstüne Kazanlı Hali’nde sorumlu olarak görevlendirildiği ortaya çıktı. Tutanağı tutan personel T.Ö’nün de performans düşüklüğü bahanesiyle görevine son verildi.

İŞTE İŞLEME KONULMAYAN “AMİR İMZALI” O TUTANAK

MESAİ SAATİ UYUYAN VE TERFİ ALAN PERSONEL, UYURKEN FOTOĞRAFLANDI:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle