Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ MECLİS ÜYESİ DİNSEVER’DEN CUMHUR’A “HİÇ MASUMANE BİR TEKLİF DEĞİL!”

admin | 08 Temmuz 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhur ittifakı filmi full izle meclis üyelerinin geçmiş dönem hesaplarının incelenmesi için komisyon kurulması önergesi yerli filmler görüşmeleri sırasında CHP’li Meclis üyesi Ali Dinsever’in açıklamaları dikkat çekti.

31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanıp, altyazılı film izle yeni dönemin işbaşı yapmasının ardından her meclis toplantısında Cumhur ittifakı Meclis üyelerinin Burhanettin Kocamaz yönetimindeki dönemi içeren mali tablonun incelenmesi talebi bir kez daha Temmuz ayı toplantısında gündeme geldi.

Konuyla ilgili komisyon kurulması talebini önerge olarak sunan Cumhur ittifakı üyelerine CHP’li Meclis üyesi Ali Dinsever’den hukuksuzluk tepkisi geldi.

Toplantıda önergeye ilişkin söz alan Dinsever, “Bakın Meclis komisyonları geçmişi inceleyemez. Bu kurulacak komisyonun yaptırımı yoktur. Çünkü yapılan inceleme belki de yanlış bir uygulamayı aklayabilir. Bunun için de böyle bir kargaşa olmaması için tüm denetim yetkisi ve denetleyiciler yasalarla belirlenmiştir. Sayıştay’ın ve Bakanlığın incelemesinin ardından gerekli cezai işlemler yapılır” dedi.

MHP’li Meclis üyesi Mahmut Tat’ın önerisini eleştiren Dinsever, “İlk bakışta çok masumane görülebilir bu teklif ama öyle değil. Bu komisyon bilerek ya da bilmeyerek hukuksuzlukları aklayabilir. Bu açıdan da bakmak lazım” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle