Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ KUYUCUOĞLU VE ÇAMAK’TAN VEDA MESAJLARI

admin | 23 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Milletvekilliği görevleri 24 Haziran itibariyle sona erecek olan CHP Mersin Milletvekilleri Serdal Kuyucuoğlu ve Hüseyin Çamak, partililerine birer mesajla veda etti.

1 Kasım seçimlerinde TBMM’ye giren CHP Mersin Milletvekilleri Serdal Kuyucuoğlu ve Hüseyin Çamak, partililere veda etti. Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan Kuyucuoğlu, 24 Haziran seçimlerinde aday gösterilmemiş, yenşiden listeye girmek için Genel Merkez’de nabız yoklayan Hüseyin Çamak da beklediği ilgiyi göremediği için başvuru yapmamıştı.

 

Bugün 2 milletvekili de yayınladıkları mesajla TBMM’deki çalışmalarını değerlendirdiler.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 26. Dönem Milletvekili olma onurunu taşıdığını ve bu sorumluluğu her zaman üzerinde hissederek çalıştığını kaydeden Kuyucuoğlu, “Bu süreçte yanımda olan, bana güvenen ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm partililerime, Mersinli hemşerilerime ve her çalışmamda yardımcı olan yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. 27. Dönem Milletvekili olacak yoldaşlarımızın da aynı sorumluluk duygusuyla çalışacaklarına eminim. Her zaman söylediğim gibi bu süreçte ülkemizin ihtiyacı olan birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörüdür. Bundan sonra da ülkem, kentim ve partim için çalışmaya devam edeceğim. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz sevgimiz, ideallerimiz aynı. Ve biliyoruz ki 25 Haziran’da ülkemize bir güneş doğacak” dedi.

 

Milletvekilliği görevi seçimlerin ardından sona erecek olan CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak ise, “Beni önseçimde birinci çıkararak onurlandıran üyelerimize, seçimde oy veren tüm Mersinlilere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki seçimlerde adayımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı ve Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olabilmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” dedi.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle