Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ ERTAŞ KONUŞTU: “ŞEHİDİMİZİN İSMİNİ KABUL ETSEK, ÜZÜLECEK GİBİYDİLER! İŞLERİ GÜÇLERİ İSTİSMAR, SİYASİ RANT!”

admin | 05 Nisan 2022 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Belediye Meclisi’nde “İyi ki varsın Eren Parkı” üzerinden yaşananlara ret oyu veren CHP cephesinden şok açıklama geldi. CHP Akdeniz Meclis Grup Başkanvekili Muhittin Ertaş, önergeyi veren MHP’li Tufan Nenni’nin daha önce yaptıklarını bildikleri için teklife ön yargılı olarak ret verdiklerini söyledi.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Nisan ayı oturumunda Şehit Eren Bülbül skandalı yaşanmıştı. Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında Türk emniyet güçleri ile PKK üyeleri arasında yaşanan çatışmada PKK’lıların saldırısı sonucu terör kurşunuyla 15 yaşında şehit olan Eren Bülbül’ün adının Huzurkent’te yapımı tamamlanmış olan parka verilmesi önergesi, CHP-HDP-EMEP ve Bağımsız meclis üyelerince oluşturulan sol blok tarafından yapılan oylamada reddedilmişti.

CHP’DEN ÖNERGEYİ VEREN MHP’Lİ TUFAN NENNİ İTİRAFI: “VEREN YÜZÜNDEN ÖNYARGILIYIZ!”

Meclis oturumunda Cumhur ittifakı meclis üyeleri ve Akdeniz’in AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın tepki vermesi üzerine CHP’li Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Muhittin Ertaş söz almış ve ret verme gerekçesini şok sözlerle ifade etmişti. CHP’li Ertaş, önergenin istişare yapılmadan geldiğini öne sürmüş ve önergeyi teklif eden MHP’li Meclis Üyesi Tufan Nenni’nin daha önce yapmış olduğu çıkışlar nedeniyle önyargılı olarak, incelemeden ret verdiklerini savunmuştu.

CHP’Lİ ERTAŞ’A GÖRE AKDENİZ’DEKİ BİR PARKA “EREN” İSMİNİ VERMEK PROVOKASYONMUŞ!

Ertaş Meclis’te “İyi ki Varsın Eren Parkı” teklifini de provokasyon girişimi olarak nitelemişti. Şehit isminin Akdeniz’deki bir parka verilmek istenmesini provokasyon girişimi olarak nitelendiren CHP’li Ertaş bu söylemiyle şok yaratmıştı.

CHP’li Ertaş, AK Partili Gültak’a da seslenmiş ve “Akdeniz ilçesinde bu tür girişimler birlik ve beraberliğe zarar verir. Bu provokasyondur. Başkanım, siz de bu tür oyunlara fırsat vermeyin” diyerek kendilerini savunmaya çalışmıştı.

GÜLTAK’IN MECLİS KARARINI YOK SAYARAK TABELAYI DİKMESİ GÜNDEME OTURDU

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın bugün Meclis kararını yok sayarak parka İyi Varsın Eren Bülbül Parkı tabelası dikmesi ve ardından “Ben diktim, gelsin birileri yiğitse söksün. Bunun yüzünden yargılanmaya da hazırım” resti büyük yankı uyandırdı.

CHP’Lİ ERTAŞ: “EKSİK, YALAN, YANLIŞ HABERLERİ HEMEN MEDYAYA SERVİS ETTİLER!”

CHP’ye tepkilerin büyümesi üzerine CHP’li Meclis Üyesi Muhittin Ertaş sosyal medya hesabı üzerinden meclisteki konuşmasını bir kez daha yayınladı.

Paylaşımının üzerine de Cumhur ittifakının başka hesaplar içinde olduğunu öne süren Ertaş, “Şehidimizin ismini biz kabul etsek, Onlar üzülecek gibiydiler. Maalesef. Adeta sevinir gibiydiler. Hemen medyaya servis yaptılar. Eksik, Yalan, yanlış haberler. Hesapları sadece Algı, İstismar, siyasi rant. 81 Dumlupınar şehidine Rahmet diledim. Başkandan çıt yok. Çünkü kendisi başka hesaplarda. Bunun adı siyaset olamaz. Mübarek günde şehitlerimizin kemiklerini sızlattınız. Yazıklar olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle