Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ ÇAMAK’TAN TARHAN’A ÖVGÜLER

admin | 08 Nisan 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mezitli Belediyesi’nin 9. Gönüllü Ev açılışında konuşan CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a övgüler düzdü.

Mezitli Belediyesi, Dokuzuncu Gönüllü Evini Akdeniz Mahallesi’nde açtı. Gönüllü vatandaşların belediye çalışmalarına destek olması, sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunabilmesi amacıyla hayata geçirilen Gönüllü Evi’nin açılışına CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Şair ve yazar Ataol Behramoğlu, Sanatçı Haluk Çetin ve yüzlerce Mezitlili katıldı.

 

Açılışta konuşan CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Neşet Tarhan’ın tam hayalindeki belediye başkanı olduğuna vurgu yaptığı konuşmasında “Halkın ne zaman ihtiyacı olsa onların yanında oluyor. Her yerde halkını arasında. Belediyecilikten gelme, halka dokunmasını bilen bir isim. O günden bu zamana kadarda bizim yüzümüzü hep ağarttı. Bu gönüllü evlerini sizler sahipleneceksiniz. Temiz kalması, işlevsel olması ve halka faydalı olması ancak ve ancak sizlerin sayesinde olacaktır” şeklinde ifade kullandı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle