Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’DEN İŞÇİYE YENİ MOBBİNG: “PARTİYE ÜYE OL, İŞİNİ KAYBETME!

admin | 21 Ocak 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Büyükşehir yönetimi işçiye mobbingin dozunu her geçen gün arttırıyor. CHP’li yönetimin son olarak milliyetçi/muhafazakâr tabanlı işçiye “CHP’ye üye olma” baskısı yaptığı iddia edildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer yönetimi, önceki dönemde işe alınan işçilere uyguladığı işe son verme ve mobbing baskısını her geçen gün arttırıyor.

MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİ İDDİALARI ARAŞTIRMAYI SÜRDÜRÜYOR

Bugüne kadar 2 bin 269 işçinin işine son veren CHP’li yönetim, Hükümetin pandemi döneminde işten çıkışları yasaklamasıyla mobbingin dozunu arttırarak, işçileri istifaya zorladığı iddiaları Mülkiye Müfettişleri tarafından incelenmeye başlanmıştı.

İşçileri yaşadıkları bölgeden uzak şehirlere süren CHP’li Vahap Seçer yönetimi, sürgüne yollayamadığı işçilerin de birimlerini değiştirerek baskıyı arttırmaya başlamıştı.

FLAŞ İDDİA: “YA CHP’YE ÜYE OL YA DA…”

Taş Bina’dan yayılan son iddia ise pes dedirtti. CHP’li Seçer yönetiminin işçilere CHP’ye üye olmaları gerektiğini söyledikleri, üye olmadıkları takdirde sürgün yemeye ve normalleşme döneminde de işlerini kaybetme tehdidi yapmaya başladıkları iddiası şok yarattı.

TÜRKİYE GENELİNDEKİ ÜYE DÜŞÜŞÜNÜ BU ŞEKİLDE ÇÖZECEKLER!

Türkiye genelinde üye kaybetmeye başlayan CHP’nin özellikle Büyükşehir’i kazandığı bölgelerde üye sayısında yaşanan düşmelerin önüne geçmek için Genel Merkez’den üye sayısını arttırma talimatı aldığı, CHP’li belediyeler de tüm işçileri partiye üye kaydetmeye adeta zorladığı iddiaları kamuoyunda tepki çekmeyi sürdürüyor.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle