Hoşgeldiniz  

CHP’Lİ BAŞARIR’I “TİTRETEN” DAVA…

admin | 25 Temmuz 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın da aralarında bulunduğu 72 CHP Milletvekili hakkında suç duyurusunda bulunması Başarır’ı endişelendirdi. Başarır’ı endişeye sevk eden olay ise Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’ın açtığı her davayı kaybetmesi oldu.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, TBMM Genel Kurulu’nda konuşma yaptı. Başarır konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı ve Başarır’ın da aralarında bulunduğu 72 milletvekili hakkında suç duyurusunda bulunmasına da değindi.

 

CHP’li Başarır, “Ne acıdır ki bir şiir okuduğu için Genel Başkanınız hüküm giydi ve özgürlüğü kısıtlandı ama bir karikatür paylaştığımız için Genel Başkanımız, ben, 72 arkadaşım hakkında suç duyurusunda bulundu. Sizin özgürlük anlayışınız bu” dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve O’nun talimatıyla bu karikatürü paylaşan 72 CHP’li vekil hakkında sosyal medyadan ODTÜ’de açılan skandal pankarta konu olan karikatürü paylaşması sonrası Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla soruşturma açılmıştı.

 

KILIÇDAROĞLU HEP KAYBETTİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteksiz iddialarına karşı açtığı davaları kazandığı ve Kılıçdaroğlu’nu tazminata mahkum ettirdiği biliniyor. Bu ay başında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na açtığı 3 ayrı dava sonuçlanmış ve Kılıçdaroğlu, 3 davada Erdoğan’a 95 bin lira ödemeye mahkum edilmişti.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının Man Adası’na para transferi yaptıklarına ilişkin iddiaları nedeniyle açılan tazminat davası da geçtiğimiz hafta sonuçlanmıştı. İddiaları desteksiz bulan Mahkeme heyeti, Kılıçdaroğlu’nun 359 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle