Hoşgeldiniz  

CHP ZİHNİYETİNİ İSTEMİYORUZ DEDİLER, TARSUS’A DEĞİL, TOROSLAR’A BAĞLANMAK İSTEDİLER

admin | 18 Haziran 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus’a bağlı Böğrüeğri Mahallesi’nde yaşayanlar, CHP’li Tarsus Belediyesi’ne hizmetsizlik yüzünden kızdı, MHP’li Toroslar’a bağlanmak için harekete geçti.

Yollarının hem CHP’li Tarsus hem de CHP’li Büyükşehir tarafından defalarca başvurmalarına rağmen yapılmadığına dikkat çeken Böğrüeğrililer daha fazla dayanamadı ve CHP’li Tarsus Belediyesi’nden ayrılmak için harekete geçti.

TOROSLAR’A BAĞLANMAK İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATTILAR

Yolları CHP’li belediyelerce yapılmayınca küreğe kendileri sarılarak yollarına bakım yapmaya çalışan köylüler, CHP zihniyetinden kopmak için imza kampanyasına bile başladı. MHP’li Toroslar Belediyesi’ne bağlanmak için imza kampanyasına başlayan köylüler ulusal basına bile ulaştı.

HÜRRİYET YAZARI YALÇIN BAYER BÖĞRÜEĞRİLİLERİ KÖŞESİNE TAŞIDI

Hürriyet Yazarı Yalçın Bayer, Böğrüeğrililerin bu talebini bugünkü köşesine taşıdı. Biliyor Musunuz bölümüne konuyu yazan Bayer, “MERSİN-Tarsus’un Böğrüeğri Mahallesi sakinlerinin CHP’li Tarsus ile büyükşehir belediyesinin yolları yapmaması nedeniyle, MHP’li Toroslar Belediyesi’ne bağlanmak için imza kampanyası başlattıklarını biliyor musunuz” diyerek okuyucularına duyurdu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle