Hoşgeldiniz  

CHP YİNE BİLDİĞİNİZ GİBİ… SEÇER DEVRİMCİLİĞİNİ, BOZDOĞAN KOMÜNİSTLİĞİNİ İLAN ETTİ

admin | 15 Ekim 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ardından bir diğer CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan komünizm hayalini ilan etti: “Hep bunu istedim. Sınıfsız bir toplum olsun, sınırsız bir toplum olsun!”

CHP’li Belediye Başkanları sosyalist HDP’ye şükranlarını yaptıkları açıklamalarla duyurmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta HDP Mersin Milletvekili Rıdvan Turan’ın da olduğu sol gruplar buluşmasına katılan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kendisini “devrimci başkan” olarak ilan etmişti. CHP’li Seçer burada yaptığı konuşmada, “Devrimci anlayışımız bu dönemde de devam edecek. Buradan bir kez daha söylüyorum, ben devrimci bir belediye başkanıyım. Bu ülkede devrimi Mersin’den başlatacağız” demesi kent kamuoyuna bomba gibi düşmüştü.

“SINIFSIZ VE SINIRSIZ BİR TOPLUM YARATMA AMACINDAYIM! TARSUS BÖYLE BİR KENT OLSUN İSTEDİM”

Tarsus’un CHP’li Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan da devrimciliğini Seçer’in bir adım daha ilerisine taşıyarak, komünizm hayalini dile getirdi. Tarsus Folklor Araştırma Derneği ile Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği’nin çalışmalarına katıldığı gecede konuşan Bozdoğan, “sınıfsız ve sınırsız” toplum yaratmak istediğini söyledi. Bozdoğan, “Bu kentin birlik içerisinde, ayrımcılık olmadan, ötekileştirme olmadan kültürde, sosyal yaşantıda, ekonomide ve siyasi çerçeve içerisinde bile bu halkın, bu insanların o siyasetin daha üzeri olacağı bir Tarsus’u düşledim. Hep bunu istedim. Sınıfsız bir toplum olsun, sınırsız bir toplum olsun. Ama tabiatla da barışık bir toplum olsun. Böyle bir kent olsun istedim. Sizlerle daha çok şeyler başaracağız” demesi Tarsus’ta da farklı yorumlara yol açtı .

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle