Hoşgeldiniz  

CHP YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANINDAN ŞOK “ADİL AKTAY” PAYLAŞIMI

admin | 18 Ekim 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’de adayların eğilim yoklamasıyla belirlenmesini isteyen Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, İl Başkanı Adil Aktay’ı hedef aldı. Eğilim yoklaması istediklerine ilişkin aldıkları yönetim kararını sosyal medyadan paylaşan Tahiroğlu’nun, “Bu gerçekleşirse bizden bilin, gerçekleşmezse il başkanından” demesi CHP camiasında bomba etkisi yarattı.

Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde CHP Mersin’de sular durulmuyor. Fikri Sağlar’la billboard üzerinden atışması ortaya çıkan İl Başkanı Adil Aktay’a bir salvo da Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu’ndan geldi. İlçe Yönetim Kurulu kararını sosyal medya üzerinden paylaşan Tahiroğlu, “Yenişehir İlçesi’nde belirlenecek belediye başkan adayının eğilim yoklaması ile belirlenmesi, Yenişehir Belediye Başkanı dip kontenjanının 4 olmasından dolayı fermuar sisteminin uygulanmasının uygun olmadığı tamamen eğilim yoklamasında çıkan belediye meclis üyesi adaylarımızın sıralama ile yerleştirilmesine yönetim kurulu olarak oy birliği ile talep edilmesine karar verilmiştir” dedi.

 

GERÇEKLEŞİRSE BENDEN, GERÇEKLEŞMEZSE AKTAY’DAN

 

Tahiroğlu, kararı paylaşırken, şok bir yorumda bulundu. Paylaşımının üstüne “Umarım il başkanımız kararımızın arkasında durarak, uygulamada hayata geçmesini sağlar. Gerçekleşirse bizden bilin, gerçekleşmezse İl Başkanından bilin” yazması CHP’yi karıştırdı.

 

 

AKDENİZ İLÇE DE EĞİLİM YOKLAMASI İSTEDİ

 

CHP’de eğilim yoklaması isteyen bir ilçe örgütü daha yönetimde karar aldı.  CHP Akdeniz İlçe Başkanı Mustafa Sekendur’da hem meclis üyeliği, hem belediye başkanlığı için 6 bin üyenin katılım sağlayacağı eğilim yoklaması kararı aldıklarını ve bunu da genel merkeze yazılı şekilde sunduklarını açıkladı.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle