Hoşgeldiniz  

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI 4 AYRI YERDEN 49 BİN TL MAAŞ MI ALIYOR? DUDAK UÇUKLATAN İDDİA

admin | 28 Şubat 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsuslu Gazeteci Sami Harunlar’ın gündeme getirdiği ve sadece Tarsus değil Mersin kamuoyunu sallayan CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal’ın 4 ayrı yerden 49 bin TL maaş aldığı iddialarına yanıt vermeye çalışan Varal’ın “top dolaştırması” kamuoyunda tepki çekti.

Geçtiğimiz hafta Tarsuslu Gazeteci Sami Harunlar, CHP Tarsus İlçe Başkanı Avukat Ozan Varal’ın Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Meclis Üyesi olduğu Tarsus Belediyesi’nin adlarını kullanarak 4 ayrı yerden toplam 49 bin TL maaş aldığı iddialarını gündeme getirmiş ve CHP’li Varal’dan konuya açık yüreklilikle cevap vermesini istemişti.

İddiaların hemen ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal’ın iddialara hiç değinmeden, iddiaları gündeme getiren gazeteci için hakaretamiz ifadeler kullanması kamuoyunda tepki çekti.

HAKARET ETTİ, AK PARTİ’YE YÜKLENDİ!!! AMA SORULAR YANITSIZ KALDI

CHP’li Varal, yaptığı açıklamada 20 yıldır sürdürdüğü avukatlık mesleğine, şahsına ve bulunduğu siyasi görevlere karalayıcı kampanya yürütüldüğünü öne sürerek, “Söz konusu kampanyadan sorumlu kişiler kamuoyu nezdindeki yeri malum, şahsım adına da dikkate alınması mümkün olmayan kişilerdir. Fakat bu çamur at izi kalsın tarzı haber yapan kalemşorların gerçekleştirmeye çalıştığı itibar suikastına sessiz kalacağım anlamına gelmemektedir. Gerekli Yargı organlarına başvuru yaptığımın ve olayın takipçisi olacağımın altını çizmek isterim” diye cevap vermesi şaşkınlıkla karşılandı.   

GAZETECİ HARUNLAR İDDİALARININ ARKASINDA DURDU

İddialara cevap vermek yerine açıklamasında AK Parti iktidarına yüklenen CHP’li Varal’ın bu çıkışının ardından Gazeteci Sami Harunlar, “Geçtiğimiz günlerde CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Sayın Ozan Varal’ın 4 ayrı yerden toplam 49 bin lira maaş aldığını yazmıştım. Ve ardından kendisine yönelik bir kaç soru sordum. Ozan Varal acaba “Mersin Büyükşehir Belediyesinin gücünü arkasına almasaydı, bu yerlerin avukatlığını alabilir miydi? ” demiştim. Öyle ya, Tarsus CHP’de avukat çok… Yılların tecrübeli avukatları var… Neden bu avukatlar, o ballı yerlerden maaş alamıyor? … İnsan birini, ikisini de abilerine verir. Ozan Varal bu işte… Bak geçmişte birde Berdan fabrikası sahibinin avukatlığını almış. Orada işten çıkarılan işçilerin karşısında emek düşmanlığı yapmış. Bay Varal, döndü kamuoyuna diye bir bilgilendirme açıklaması yaptı. O açıklamada ” Ben 4 yerden maaş almıyorum. Veya alıyorum” diyemedi. Bir de beni suçlamış… Güya ben, kalemşörmüşüm. İlçe Başkanlığına önerildiğinde kendisi için  yazdığım yazılarda kalemşör müydüm? Kendisi mi bana yaz dedi? Teşekkür etti,,,, abi,,, abi,,, dedi… Şimdi kalemşör olduk… İnsanoğlu işte,,,, CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal’ın kamuoyunu bilgilendirmek adına yaptığı açıklamada (Ben dört yerden maaş almıyorum veya alıyorum) ifadesi neden yok? İkinci sorum: Siz CHP’de İlçe Başkanı olmasaydınız, Ticaret ve Sanayi Odasının, Organize Sanayinin,  MESKİ’nin avukatlığını alabilir miydiniz? Bu yerlerden daha önce neden maaş almıyordunuz? Konu yerlerin avukatlığını Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesinin adını, gücünü kullanarak mı aldınız? Böyle bir açıklamayla kamuoyunu aldatmış olmuyor musunuz? Sorularım bu kadar” diyerek iddialarının arkasında durdu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle